04 / 05 / 2024

Sitelerde peyzaj hizmetleri

Sitelerde peyzaj hizmetleri

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ' Sitelerde peyzaj hizmetleri organizasyonu ' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Sarı tarafından kuruldu.

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Albayrak tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Aldebaran Ormancılık Mühendislik Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aldebaran Ormancılık Mühendislik Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Remzi Aksoy tarafından kuruldu.

Kübra Kökçe Peyzaj Ve İç Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kübra Kökçe Peyzaj Ve İç Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da Kübra Kökçe tarafından kuruldu.

Beliren İnşaat Proje Peyzaj Ve Bakım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beliren İnşaat Proje Peyzaj Ve Bakım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Beliren tarafından kuruldu.

Temiz 34 Yatçılık Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temiz 34 Yatçılık Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nur Aytul Temiz tarafından kuruldu.

11 maddede salgında sitelerde yönetim hizmetleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Salgında sitelerde yönetim hizmetleri" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Tyla Peyzaj Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tyla Peyzaj Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Tarık Yaşar tarafından kuruldu.

Eliz Mimarlık Peyzaj ve Danışmanlık Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Eliz Mimarlık Peyzaj ve Danışmanlık Hizmetleri  Limited Şirketi Nuran Çepkin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sitelerde peyzaj hizmetleri organizasyonu!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ' Sitelerde peyzaj hizmetleri organizasyonu ' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Sitelerde peyzaj uygulamaları nasıl yapılmalı?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ' sitelerde peyzaj uygulamaları ' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Sitelerde güvenlik hizmetleri nasıl olmalı?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'sitelerde güvenlik hizmetleri' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Sitelerde peyzaj hizmetleri Haberi

Sitelerde peyzaj hizmetleri

Günümüz sitelerindeki temel hizmetlerden biri de çevre düzenlemesini de içeren peyzaj uygulamalarıdır.  Sitelerde imalat kat mülkiyeti ile tamamlanmış, oturumla beraber artık bakım ve iyileştirme safhasına geçilmiştir.

Bu bakım ve iyileştirmelerden analitik özelliği olan hizmetlerden biri de peyzaj uygulamalarıdır.

Peyzaj  bakım organizasyonunun da  diğer hizmetler gibi dört unsuru vardır: Personel-malzeme-eğitim-prosedür.

Bu hizmette istihdam edilecek personel ve malzeme yeşil alanın büyüklüğü, bitki çeşitliliği ve çeşitleri ile eklenti yeşil alanların varlığına göre belirlenir/ belirlenmelidir.

Asıl olan yönetim becerisi ile doğayı okuyarak şubat ile kasım ayları arasında yukarıdaki değişkenlere göre istihdam edilen personel sayısı ekim-ocak aylarında üçte birine düşürülerek buradan artıya çıkan bütçe ile peyzaj demirbaşı edinilmesidir..


SİTELERDE PEYZAJ HİZMETLERİ ORGANİZASYONU

Günümüz sitelerindeki temel hizmetlerden biri de çevre düzenlemesini de içeren peyzaj uygulamalarıdır.  Sitelerde imalat kat mülkiyeti ile tamamlanmış,...