06 / 05 / 2024

Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi son durum

Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi son durum

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ilk kepçe vuruldu. 12 Şubat tarihinde ihalesi yapılan ve EMT İnşaat tarafından yapımı üstlenilen MSK Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 120 dönümlük arazi üzerine oturuyor.

Seçimlerden sonra zamlar, vergi artışları, yeni vergiler ve kredi kartlarına sınırlamalar gelecek!

Yerel seçimler sonrasında neler olacağı milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı ve Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından bir bir açıkladı. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Naci Görür'den Kentsel Dönüşüm itirafı: 'Pişman oldum, bu şartlarda dönüşüm olmaz!'

Depreme dirençli kentlerin inşa edilmesi için sürekli yasa çıkarılması konusunda ısrarcı olan Prof. Dr. Naci Görür, pişmanlığını dile getirdi. Kentsel Dönüşüm Yasası için “Keşke söylemeseydik" sözleriyle pişman olduğunu belirtti.

Fed'in politikası kredi ve para piyasası koşullarına bağlı!

Fed'in, politika faizini sabit tutması ve Temmuz'da 25 baz puanlık artışa gitmesi beklenirken, kredi ve para piyasası koşullarındaki sıkılaşmanın boyutunun Banka'nın bundan sonraki politikalarını etkileyebileceği de belirtiliyor.

Konut fiyatları için ‘ikinci tur sonrası’ uyarısı geldi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, eğer 2. tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra güven ortamı yaratılmazsa, emlak piyasasının daha da çıkmaza gireceği konusunda önemli açıklamalar yaptı.

KPSS’ye giren herkes başvurabiliyor! Harran Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacak!

Yazılı ve sözlü sınav yok! Harran Üniversitesi’nin çeşitli birimlerinde ve hastanelerinde istihdam edilmek üzere toplamda 109 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Son başvuru tarihi ise 6 Mart 2023.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Yazılı ve sözlü sınav yok! Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Ali Koç: Pek çok marka otomotiv piyasasından silinip gidecek

Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç, Denizli'de katıldığı ikinci el bayi açılışında otomotiv piyasasındaki gelişmelerle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Gelecekte insansız hava araçları ve elektrikli otonom araçların yükseleceğini söyleyen Koç, 'Bazı markalar piyasadan silinecek' dedi.

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Barış Manço'nun ofisi aylık 20 bin TL'ye kiralık!

Sabah gazetesi yazarı Ömer Karahan bugünkü yazısında Barış Manço'nun ofisinin kiralık olduğunu yazdı. İşte Karahan'ın o yazısı...

Konut ve diğer bireysel kredi taleplerinde azalış başladı!

TCMB, Banka Kredileri Eğilim Anketi'nde, "2021 yılının ilk çeyreğine ilişkin beklentiler, yurt içi fonlama koşullarında sıkılaşmanın, yurt dışı fonlama koşullarında ise gevşemenin devam edeceği yönündedir." ifadeleri yer aldı.

Menteşe Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hizmete girmesinin ardından atıl kalan ve daha sonra tadilata giren Menteşe Devlet Hastanesi de açıldı.

Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi son durum Haberi

Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi son durum


Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin ilk kepçesi vuruldu. 114 milyon 270 bin TL'ye ihaleyi alan EMT firması inşaatı 750 iş gününde bitirmesi bekleniyor. Kuruluşundan bu yana kendi binasına bir türlü kavuşamayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ille kepçe vuruldu. TOKİ tarafından 12 Şubat tarihinde ihalesi yapılan ve EMT İnşaat tarafından yapımı üstlenilen MSK Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 120 dönümlük arazi üzerine oturuyor. 

Ankara'da 12 Şubat 2014 tarihinde çıkılan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 114 milyon 270 bin lira ve KDV ile kazanan EMT İnşaat Turizm San. 

A.Ş., gerekli şartlan yerine getirmesinin ardından TOKİ ile 14 Nisan'da sözleşme imzalamıştı. 500 yataklı, üç acil servisi bulunan ve 750 iş gününde tamamlanması beklenen Sağlık...