29 / 04 / 2024

sivas 2014 projeleri

sivas 2014 projeleri

Zübeyir Kemelek: Sivas, çeşitli sektörlerde sağladığı avantajları, kalifiye iş gücü ve tecrübesi, eğitim alanındaki gelişmişliği ve teknik danışmanlık hizmetleriyle yatırımcılar için bir cazibe merkezi olmaya aday.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sivas Şarkışla'ya 253 sosyal konut!

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla ilçesinde yapımı devam eden projeleri inceledi. Gül, inşaatı süren 253 adet sosyal konut hakkında bilgi aldı.

Samsun'un mega projeleri Sivas'a örnek olacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın yaptığı açıklamada Samsun'un projelerden oldukça etkilendiklerini belirterek, Sivas'ta da bu projeleri uygulayacaklarını söyledi.

Sivas 15 Temmuz Meydanı'nın temeli atıldı!

Sivas Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan ve tamamlandığında dünyanın sayılı meydanları arasına gireceği 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nın temeli atıldı.

Yapımı devam eden tren hatları TBMM'de!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri, Ankara-Aksaray-Adana ve Ankara Sivas Demiryolu projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sivas'a 6 bin 400 konut yaptık!

Başbakan Binali Yıldırım referandum mitingleri kapsamında Sivas'taydı. Bölgede açıklamalarda bulunan Yıldırım, projeleri ve yatırımları anlatı.

Sivas eski stad yerleşkesi fikir projeleri sergilendi!

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri "Eski stad yerleşkesi fikir projesi" kapsamında hazırladıkları projelerini sergiye çıkardı.

İşte Sivas'a değer katan projeler!

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan öncülüğünde, Ak Parti Kadın Kolları Sivas’a değer katan projeleri yerinde görme imkânı buldu.

Sivas Devlet Su İşleri yapım ihalesini Atlı İnşaat aldı!

19.Bölge Sivas Diğer Özet Bütçeli Kuruluşlar Devlet Su işleri Genel Müdürlüğü 2014/15220 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Ergün Turan Sivas'ta kentsel dönüşüm projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Sivas’ta 600 yataklı Devlet Hastanesi, 25 bin seyirci kapasiteli stadyum ve konut projeleri şantiyelerinde yerinde denetimler gerçekleştirdi. Turan, hastanenin 2 ay içerisinde teslim edileceğini belirtti.

Alka İnşaat Sivas Karayolları Genel Müdürlüğü yapım ihalesini kazandı!

Genel Müdürlüğü Sivas 16. Bölge Müdürlüğü 2014/92238 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleye beş firma teklif verdi.

sivas 2014 projeleri Haberi

sivas 2014 projeleri


Potansiyelini ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınma yolunda değerlendirme çabası içinde olan Sivas, çeşitli sektörlerde sağladığı avantajları, kalifiye iş gücü ve tecrübesi, eğitim alanındaki gelişmişliği ve teknik danışmanlık hizmetleriyle yatırımcılar için bir cazibe merkezi olmaya aday. Sivas çok sayıda Anadolu Türk beyliğinin yanı sıra Selçuklu Devleti'ne başkentlik yapmış, Osmanlı Devleti'nin en önemli eyaletlerinden biri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasına giden yolda ise düzenlenen Sivas Kongresi ile önemli bir mihenk taşı konumunda olmuştur. 

Sivas ili 28 bin 619 kilometre karelik yüz ölçümüyle Türkiye'nin toprak bakımından en büyük ili durumunda, ilimiz, yüzölçümü, coğrafik konumu, yeraltı ve yerüstü zenginlikleri, tarjh, kültür ve tabiat varlıkları bakımından ülkemizin en önemli kentleri arasında yer alıyor. 

Sivas; yapılan, hâlâ devam eden ve yapılacak olan birçok yatınmla eğitimden sağlığa, kültürden spora, altyapıdan...