29 / 04 / 2024

sivas 600 yataklı hastane projesi

sivas 600 yataklı hastane projesi

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Sivas’ta 600 yataklı Devlet Hastanesi, 25 bin seyirci kapasiteli stadyum ve konut projeleri şantiyelerinde yerinde denetimler gerçekleştirdi. Turan, hastanenin 2 ay içerisinde teslim edileceğini belirtti.

Şehir hastanelerinin kira bedeli 2024’te yüzde 108 artacak! Bir günlük kira bedeli 229 milyon TL!

Şehir hastanelerinin kira bedellerinin 2024 yılında yüzde 108 artacağı açıklandı. Ayrıca, 17 şehir hastanesine 25 senede aktarılacak parayla her biri 600 yataklı 875 adet devlet hastanesinin yapılabileceği belirtildi.

Osmaniye Devlet Hastanesi 2022'de hizmete açılacak!

Osmaniye'de 600 yataklı, ancak 800 yatak kapasiteli olarak yapılması planlanan Devlet Hastanesi'nin inşaatına devam ediyor.

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 7 Haziran 2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan 600 yataklı Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor. 

Tarsus Devlet Hastanesi 2020'de açılacak!

Mersin Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı, Mersin'de ilçe sağlık kompleksi yatırımlarını ve Tarsus Devlet Hastanesi inşaat alanını inceledi. Bahçacı, ''600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi 2020 yılı üçüncü çeyreğinde hizmete girecek" dedi.

Tarsus Devlet Hastanesi'nin inşaatı yükseliyor!

Temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı yükseliyor.

Tarsus Yeni Devlet Hastanesi bu yıl tamamlanacak!

Temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan Tarsus Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızla devam ediyor. 600 yataklı hastanin birkaç ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Sivas'ta Futbol Okulu için imza atıldı!

Sivas Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "300 derslikli bir okul ve 100 yataklı bir yurt yapılacak." dedi. 

600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

600 Yataklı Tarsus Devlet Hastanesi ve Kazanlı Turizm Bölgesi Temel Atma Töreni yapıldı. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldı...

Sivas'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının karşısında bulunan 9 bin 600 metrekarelik alana yeni bir kültür merkezi inşa ediliyor. 

TOKİ 10 ildeki 4 bin 600 konutu teslim etti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ardahan, Amasya, Afyonkarahisar, Bolu, Gaziantep, İstanbul, Karaman, Kırıkkale, Sivas ve Yozgat’ta inşa ettiği toplam 4 bin 600 konutu hak sahiplerine teslim etti.

Kütahya'ya 600 yataklı şehir hastanesi müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Kütahya'da konuşma yaptı. Yıldırım, Kütahya'ya 600 yataklı bir şehir hastanesi yapıyoruz. 2 bin 200 yeni konut yapılıyor'' diye konuştu.

Sultangazi'deki 600 yataklı dev hastane hazır!

Sultangazi, yıllarca Gazi Mahallesi olaylarıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise önemli projeleriyle anılıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay bölgedeki projeleri anlattı.. İşte o röportaj...

İstanbul'un iki yakasına 2 dev hastane geliyor!

İstanbul'un iki yakasında yapımı devam eden iki büyük hastane inşaatlarında sona gelindi. Sancaktepe'de 400 yataklı ve Seyrantepe'de 600 yataklı iki hastane bu yıl içinde hizmete başlıyor.

sivas 600 yataklı hastane projesi Haberi

sivas 600 yataklı hastane projesi

TOKİ Başkanı Turan, Sivas’taki incelemelerine İmranlı’da bulunan 288 konut projesinden başladı. Turan daha sonra Sivas’ta inşa edilen 600 yataklı Devlet Hastanesi’ne geçerek yetkililerden bilgi aldı. TOKİ Başkanı, hastanenin yaklaşık 2 ay içinde Sağlık Bakanlığı’na teslim edileceğini söyledi.


İnşaat yüzde 91 seviyesinde


Sivas Devlet Hastanesi’nin 600 yataklı ihale edildiğini ifade eden TOKİ Başkanı Turan, inşaatın yaklaşık yüzde 91 seviyesine geldiğini belirtti. Bir taraftan da Sağlık Bakanlığı’nın hastane içerisinin tefrişini gerçekleştirdiğini, ilgili tedariklerini yaptığını ifade eden Turan, “Hatta bir kısım örnek numune odaları da hazırlandı. Müteahhidimiz de son toparlamaları, çevre düzenlemesini yapıyor. İnşallah iki ay içerisinde hastaneyi tamamen Sağlık Bakanlığı’na teslim etmiş olacağız.” diye konuştu.


“286 hastane inşa ediyoruz”


Hastanenin çok büyük boyutlarda olduğunu dile getiren Turan, “Türkiye'de buna benzer, Hatay'da, Eskişehir'de, Malatya'da büyük ölçekte...