02 / 05 / 2024

sivas akıncılar kamulaştırma

sivas akıncılar kamulaştırma

Yakınca Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Giresun Çamoluk'a bağlı Ozan, Kılıçtutan, Akyapı, Köroğlu, Hacıahmetoğlu, Eğnir, Bayır, Sarpkaya köylerinde ve Sivas Gölova Yaylaçayı, Akıncılar'a bağlı Ballıdere ve Yusufşeyh köylerinde acele kamulaştırma

Arsa ve arazisi bedelsiz kamulaştırılanlar dikkat! AYM, bedelsiz kamulaştırma için 'mülkiyet hakkı ihlali' dedi!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde Karayolları Genel Müdürlüğü’nün (KGM) yol yapımı gerekçesiyle bir taşınmazı bedelsiz kamulaştırdığı belirlendi. AYM, bedelsiz kamulaştırma için 'mülkiyet hakkı ihlali' dedi. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında acele kamulaştırma başladı! 334 konut ile 106 iş yerinde dönüşüm başladı

Zeytinburnu'nda çoğunluğu imar mevzuatına aykırı olan ve afet riski taşıyan yapılar tasfiye edilip ilçe belediyesince acele kamulaştırma yapılıyor.

İstanbul'un 9 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili,Bağcılar, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Silivri ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Sivas Akıncılar 276 konut ihalesi 8 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinde yer alan 276 adet konutun ihalesini 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

İstanbul Avcılar için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Avcılar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Sivas Akıncılar 264 konut ihalesi 8 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nin kamulaştırma kararı TBMM'de!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Başakşehir Şahintepe Mahallesi için alınan acil kamulaştırma kararıyla ilgili soru önergesi verdi.

Uşak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Uşak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Uşak İl Özel İdaresi  tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başakşehir Şahintepe için kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Başakşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Afyonkarahisar ve Uşak için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar ve Uşak illeri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020!

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020...

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Sivas Akıncılar 2. Etap projesinde yer alan 260 adet konutun kura çekimi bugün saat 10:00'da yapılacak.

sivas akıncılar kamulaştırma Haberi

sivas akıncılar kamulaştırma


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6755

Giresun İlinde tesis edilecek Yakınca Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 23/7/2014 tarihli ve 22046 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 1/9/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.