29 / 04 / 2024

sivas asfalt üretim tesisi

sivas asfalt üretim tesisi

Sivas'ta saatte 240 ton asfalt üretecek olan asfalt plentinin açılışı gerçekleştirildi. Programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Bu asfalt plenti 240 ton saat kapasitesindedir. Yani saatte 240 ton asfalt üretiyor" dedi...

Sivas'ta fabrika inşaatları artıyor!

1989 yılında faaliyete geçen Sivas Merkez birinci OSB'de halen 158 firma üretim yapıyor. 2021 sonunda tamamlanması planlanan fabrika inşaatları ile birlikte bölgede istihdam edilenlerin sayısı artacak. 

TOKİ'den Sivas'a 427 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas'ta 427 yeni konut hayata geçirecek.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

TOKİ'den Sivas'a 642 konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Zara'da 642 konut inşa edecek.

World Asfalt Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

World Asfalt Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Neslihan Yıldız imzasıyla kuruldu.

Kocaeli'ye asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi.

İzmir Torbalı'da kamu projeleri için arsa satışları yapıldı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde yeni hastane, demiryolları vagon onarım merkezi, asfalt üretim tesisi, okul binaları, mesire ve belediye hizmet alanları gibi projelerin hayata geçirilmesi amacıyla arsa satışları yapıldı.

Buzlanmayı önleyen iletken asfalt projesi geliştirildi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde bir grup öğretim üyesi ve öğrenciden oluşan ekip, elektrik akımı ileten asfalt üretti. AKÜ Bilimsel Araştırma Projeleri desteğiyle başlatılan proje 2 yılda tamamlandı.

Kocaeli Arslanbey OSB'de 6.6 milyon TL'ye satılık tesis!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, ilçemizde kurulu bulunan asfalt üretim tesisini satışa çıkardı. Arslanbey Sanayi bölgesinde bulunan tesisin toplam satış bedeli 6 milyon 686 bin 676 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Kartepe'de 6.6 milyon TL'ye satılık asfalt üretim tesisi!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, Kocaeli Kartepe'de asfalt üretim tesisini satışa çıkardı. Sanayi bölgesinde bulunan tesisin toplam satış bedeli 6 milyon 686 bin 676 TL olarak belirlendi.

E-Mak, İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016'da sergilendi!

Simge Group bünyesindeki E-Mak Münih’teki "İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016"da en yeni ve en teknolojik ürünlerini sergiledi. E-Mak’ın 600 ton ağırlığındaki entegre asfalt üretim sistemi büyük ilgi gördü.

Sivas İl Özel İdare Müdürlüğü altyapı çalışmalarına hız verdi!

Sivas İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün 2016 yılında 320 kilometre birinci kat asfalt, 1 adet köprü, 52 adet sanat yapısı ve 212 bin metrekare kilitli parke döşemeyi planladığı belirtildi

Sakarya asfalt şantiyesinin inşaatında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt şantiyesini yenileme çalışmaları son aşamaya geldi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Yenilenen şantiyemiz ile 250 bin ton olan asfalt üretim kapasitemiz, yıllık 600 bin tona ulaşacak" dedi

sivas asfalt üretim tesisi Haberi

sivas asfalt üretim tesisi

Sivas Belediyesi'nin saatte 240 ton asfalt üretecek olan asfalt plentinin açılışı gerçekleştirildi.


Hizmet sahasının giriş bölümünde edilen dualarla birlikte açılış kurdelesini Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Hızal, BBP İl Başkanı Aytekin Kulmaç, kesti.


Programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Bu asfalt plenti 240 ton saat kapasitesindedir. Yani saatte 240 ton asfalt üretiyor. Belediyenin üç dönemde plentleri olmuş. Süleyman Çanka döneminde 60 tonluk bir plent, Osman Seçilmiş başkanımız döneminde 100 tonluk bir plent, bu ise 240 tonluk bir plent. Gördüğünüz gibi her dönem gelişerek devam etmiş. Yani Sivas'ın asfalt ihtiyacı son derece fazla asfalt üretimini 2012'de 108 bin ton yapmışız, rekor buydu. Bu sene ise şuana kadar 140 bin ton üretmişiz, rekor şimdi 140 bin tonda....