02 / 05 / 2024

sivas bölge eğitim ve araştırma hastanesinin çökmesi

sivas bölge eğitim ve araştırma hastanesinin çökmesi

Yeşilyurt Mahallesi Şifa Caddesi üzerinde yeni yapılan 600 yataklı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaatının orta bölümünde işçiler çalışırken bir çökme meydana geldi. İnşaatta çalışan 4 işçi yaralandı....

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi bölge yükselişe geçti?

GABORAS Gayrimenkul Borsası verilerine göre, Ocak ayında gerçekleşen 70 bin 587 adetlik konut satışı, son 5 senenin aynı dönemine göre gerçekleşen konut satış ortalamasının yüzde 24 gerisinde kaldı. Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi yükselişe bölge geçti?

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu: Yerebatan Sarnıcı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor!

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Yerebatan Sarnıcı'nın ivedilikle güçlendirilmesi gerektiği ve Koruma Bölge Kurulu'nun konuyu bir türlü karara bağlamadığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Pamukkale'de eğitim alanının planı ticaret alanı oldu!

Denizli Pamukkale'de eğitim alanı olarak ayrılan bölge, ticaret alanı olarak kullanıma açılıyor. Karşıyaka Mahallesi’nde 2011'de Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla imar planı değiştirilerek ‘eğitim alanı’na çevrilen bölgeye 9 yıldır kamulaştırma yapılmadı.

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Karşıyaka tesislerini sağlıkçılara tahsis etti!

Spor camiası olarak ilk ateşi kendilerinin yaktığını söyleyen KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi bizle irtibata geçti. Hazır olduğumuzu söyledik. Halkımızın sağlığı için her fedakarlığa hazırız" diye konuştu.

sivas bölge eğitim ve araştırma hastanesinin çökmesi Haberi

sivas bölge eğitim ve araştırma hastanesinin çökmesi

Sivas’ta yeni yapılan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaatının orta bölümü akşam saatlerinde çöktü. İnşaatta çalışan 4 işçi yaralandı.


Yeşilyurt Mahallesi Şifa Caddesi üzerinde yeni yapılan 600 yataklı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaatının orta bölümünde işçiler çalışırken bir çökme meydana geldi. İnşaat üzerinde bulunan ve beton döküm işi yapan Adem Yıldırım (43), Mustafa Turfan (19), Murat Karataş ve İsmet Sarıca adlı işçiler enkaz altında kalarak yaralandı. Enkaz altında kalan yaralı işçileri iş arkadaşları ve olay yerine gelen itfaiye ekipleri birlikte çıkardı. Yaralı işçilerden Adem Yıldırım ve Mustafa Turfan ambulansla kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, diğer yaralılar Murat Karataş ile İsmet Sarıca ise Sivas Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Yaralı işçilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma...