21 / 05 / 2024

sivas Çamlık Mesire Alanı

sivas Çamlık Mesire Alanı

Sivas Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Karşıyaka'yı cazibe merkezi yapacak olan Çamlık Mesire Alanı ve Sosyal Tesisleri yıl içinde hizmete girecek.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Sivas Merkez Kılavuz 59 konut ihalesi yarın!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ümraniye'de yıllık 220 bin TL'ye kiralık mesire alanı!

İstanbulluların nefes aldığı nadir yerlerden biri olan Ümraniye'de bulunan Hekimbaşı mesire alanı 10 yıllığına kiraya verilecek. Yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL olarak belirlenen ihale açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Kiralık mesire alanları!

Orman İşletme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'nin her ilinde bulunan mesire alanları girişimcilere kiraya veriliyor. Bu mesire alanlarında restoranlar, kır lokantaları ve spor tesisleri bulunuyor...

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Sivas Gök Medrese'nin restorasyonu tamamlandı!

Sivas'ın tarihi simgeleri arasında yer alan Gök Medrese'nin 22 yıldır süren restorasyonu tamamlandı.

Sivas Belediyesi'nden 37.3 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Sivas Belediyesi, Kılavuz ve Kardeşler Mahallesi'ndeki 10 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Ekim'de yapılacak..

Altındağ Çamlık Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Çamlık Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

sivas Çamlık Mesire Alanı Haberi

sivas Çamlık Mesire Alanı


Vatandaş odaklı çalışan Sivas Belediyesi baharın gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Paşabahçe’ye alternatif olan ve her biri farklı bir bölgede bulunan mesire alanlarında da çalışmalar aralıksız devam ediyor. 


Karşıyaka Bölgesini cazibe merkezine dönüştürecek olan Çamlık Mesire Alanı ve Sosyal Tesislerde çalışmalar devam ediyor.


İlk olarak çocuk oyun alanları ve görsel bir güzellik katacak olan su kanalları ile yapay şelaleler üzerindeki köprüleri yapan ekipler bu çalışmanın devamında çamlık mesire alanının kamelyalarını yerleştirecek. 


Yürüyüş yolları tamamlanan mesire alanında ağaçlandırma ve boş arazide çimlendirme çalışmaları da aralıksız devam ediyor. 


Karşıyaka mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Karşıyaka bu şehrin en güzel mahallelerinden biri olacak, yapılan mesire alanı hizmetlerin ilk adımı... Aynı zamanda insanlarımız; sadece Paşabahçe’de değil, farklı bölgelerde de güzel bir gün geçirebilecek.” ifadesini...