27 / 04 / 2024

sivas çermik kaplıcası nerede

sivas çermik kaplıcası nerede

Termal turizmin yaygınlaştığı bir dönemde belediyenin Sıcak Çermik'e yaptığı yatırım, meyvesini vermeye başladı. Sivas Belediyesi tarafından yenilenen ve 4 yıldızlı otelleri aratmayan kaplıca tesisleri, bir yılda 73 bin kişiyi ağırladı...

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Sivas Soğuk Çermik Kaplıcası'nda çalışmalar başladı!

Sivas Soğuk Çermik Kaplıcası'nda çalışmalar başlatıldı. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu, Sivas'ın en önemli kaplıcalarından biri olan Soğuk Çermik Kaplıcası'nda başlatılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kütahya Murat Dağı'da yol çalışması başladı!

Kütahya'da bulunan Murat Dağı yolunda 25 kilometrelik tırmanma şeridinde yol bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Çalışmanın Murat Dağı Kaplıcasına doğru daha önce tamamlanan küp taş kaplamasına kadar devam edeceğini bildirildi.

Onikişubat Vali Saim Çotur Kaplıcası'nın ihalesi 22 Mart'a ertelendi!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Ilıca Mahallesi'nde bulunan Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 22 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Onikişubat Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya veriliyor!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya veriyor. Kaplıcanın yıllık kirasının muhammen bedeli 1 milyon 920 bin TL olarak belirlendi. İhale için son başvuru tarihi 10 Mart 2016.

Sandıklı Hüdai Kaplıcası'na işyerleri inşa ediliyor!

Sandıklı Hüdai Kaplıcasına yapılacak olan işyerlerinin inşaatı hızla devam ediyor. Kaplıca’nın çehresini değiştirecek modern tasarımı ile hayata geçirilecek olan işyerleri Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında bir ilk olacak.

Diyarbakır Çermik'teki tarihi Paşa Hamamı restore edilecek!

Diyarbakır Çermik'teki tarihi Paşa Hamamı'nın aslına uygun restore edilmesi için çalışmalara başlandı. Çermik Kaymakamı Remzi Demir, Çermik Melike Belkıs kaplıcaları bünyesinde bulunan hamamın aslına uygun restore edileceğini belirtti.

Sivas Termal Yaşam Merkezi devremülk fiyatları!

Sivas Termal Yaşam Merkezi, Yıldızeli ilçesi Sıcak Çermik mevkiinde inşa ediliyor. Projede inşa edilen devremülkler yılbaşında teslim edilecek.

My Yıldız, Diyarbakır Çermik'teki otelini Kasım'da açacak!

Diyarbakır OSB'de 3 bin metrekaresi kapalı, 10 bin metrekare alanda un üretimi yapan My Yıldız Gıda, kaplıcaları ile bilinen Çermik'te 5 yıldızlı termal otelini kasımda açacak.

Hamamlıçayköy Kaplıcası yenilendi!

Çorum Hamamlıçayköy Kaplıcaları, yaz sezonuna kapılarını açtı. Uzun süredir devam edren Yenileme çalışmalarının bitmesi ile yeni bir yüz ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Hamamlıçayköy Kaplıcaları yaz sezonuna hazır.

Ilıca Kaplıcası Bakım Onarım Yapım İşi İhalesi tamamlandı!

Gediz Belediyesi Termal Turizm Merkezlerinden biri olan Ilıca Kaplıcalarında bulunan Apart Otellerin bakım onarımı ve yenileme çalışması için ihale düzenlendi...

Gediz Ilıca Kaplıcası apart otelleri bakıma alınıyor!

Gediz Belediyesi 'nin işlettiği Termal Turizm Merkezi Ilıca Kaplıcası 'nda bulunan Apart Otellerin bakım, onarım ve yenileme çalışması için ihale düzenlendi.

Hayran Kaplıcası turizme kazandırılmayı bekliyor!

Giresun’un Alucra ilçesine bağlı Aktepe köyünde bulunan Hayran Kaplıcası’nın yaz ve kış mevsimlerinde 18 dereceden aşağıya düşmüyor. Çok faydalı olduğu söylenen Hayran Kaplıcası turizme kazandırılmayı bekliyor.

sivas çermik kaplıcası nerede Haberi

sivas çermik kaplıcası nerede


Termal turizmin yaygınlaştığı bir dönemde belediyenin Sıcak Çermik'e yaptığı yatırım, meyvesini vermeye başladı. Sivas Belediyesi tarafından yenilenen ve 4 yıldızlı otelleri aratmayan kaplıca tesisleri, bir yılda 73 bin kişiyi ağırladı.


Sivas'ın hazineleri arasında önemli bir konuma sahip olan Sıcak Çermik Kaplıcası, bir yılda 73 bin kişiyi ağırladı. Alanda yapılan otel, havuz ve banyo, Türk hamamı yeni piknik alanları, çevre düzenlemesi ve otoparkla Çermik'e rahat bir nefes aldıran belediye, Sivaslılara sağlıklı ve kaliteli bir hizmet sundu.


TÜRK HAMAMI ÇERMİK'E OLAN İLGİYİ ARTIRDI


Sivaslıları şehir yaşamından uzaklaştırarak farklı bir ortamda tatil imkânı sunan Çermik, kadın ve erkek olmak üzere iki ayrı Türk hamamı ve masaj salonlarıyla ilgiyi üzerine çekmeyi başardı.


Geçmiş yıllara göre konaklama sayısında ciddi oranda artış görülmesi, Sivas'ın turizm markası olma yolunda önemli...