05 / 05 / 2024

sivas ekolojik stad ne zaman tamamlanacak

sivas ekolojik stad ne zaman tamamlanacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliği ile Sivas 'ta yapımına başlanan “ ekolojik stadın ” tribünleri yükselmeye başladı.

Sivas eski stad yerleşkesi fikir projeleri sergilendi!

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri "Eski stad yerleşkesi fikir projesi" kapsamında hazırladıkları projelerini sergiye çıkardı.

Sivasspor'un yeni stadı ne zaman açılacak?

Sivasspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yaptırılan ve Türkiye'nin ilk ekolojik stadı olma özelliğini taşıyan stat, Mersin İdmanyurdu maçıyla açılacak.

Sivasspor Stadı açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta 3 yıl önce yapımına başlanan 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı" yeni sezon için gün sayıyor.Vali Gül: Stadyumumuz çok güzel, gerçekten gururu verici" dedi.

Sivasspor Stadı'nın yüzde 99'u tamam!

Sivas'ta yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan, çatıda biriken yağmur ve kar sularını depolayarak elektrik enerjisine dönüştürecek alttan ısıtmalı 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadının yüzde 99'unun tamamlandığı bildirildi.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda sona gelindi!

Mayıs 2013 tarihinde temeli atılan Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda sona yaklaşıldı. Bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda yaklaşık 42 stadyum ve spor yapısını tasarlayan Mimar Bahadır Kul, "Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumunu yapıyoruz" dedi.

Türkiye'nin ilk ekolojik stadı yeni sezonda açılacak!

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Salim Kılıç yaptığı açıklamada, stadyumdaki çalışmalarda sona doğru yaklaşıldığını söyledi. "Artık 2016- 2017 sezonunda açılışını yapacağız" dedi.

Sivasspor Stadı'nda son rötuşlar!

Sivas'ta Mayıs 2013'te temeli atılan, kendi enerjisinin bir bölümünü üretecek, yağmur ve kar sularını depolayacak, ısıtma sistemli ve 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadında çimlerin serimine başlandı

Sivas Stadı'nda son durum ne?

Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Sivas'ta yapımı devam yeni stat inşaatında incelemelerde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Yılmaz ve Güllüce'ye stat hakkında bilgiler verdi.

Sivas Stadı'nın yüzde 78'i tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan yeni stadyumun yüzde 78'i tamamlandı.

Sivas Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sivas'ta yeni stat inşaatının iyi bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Şu anda yüzde 75'i aşmış durumda" dedi.

Ergün Turan Sivas'taki ekolojik stadı inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas'ta yapımı devam eden "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı"nı inceledi. Turan 25 bin seyirci kapasiteli stadın inşaatını gezerek yetkililerden bügi aldı.

Sivasspor Stadı bu yıl sonuna kadar tamamlanacak!

TOKİ Başkanı Turan, Türkiye'nin ilk "ekolojik" stadını inceledi. Turan: " İnşallah bu yıl sonuna kadar Sivas Stadyumu Sivas halkına teslim edilmiş olacak " şeklinde konuştu.

Sivas'ın ekolojik stadyumunun kaba inşaatı tamam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde Sivas'ta yapımına başlanan 25 bin kapasiteli 'Türkiye'nin ilk ekolojik stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı..

sivas ekolojik stad ne zaman tamamlanacak Haberi

sivas ekolojik stad ne zaman tamamlanacak


Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Salim Kılıç, yaptığı açıklamada, 18 Haziran 2012'de ihalesi yapılan 25 bin seyirci kapasiteli Sivas 4 Eylül Stadı'nın temelinin 25 Mayıs'ta atıldığını anımsattı. Stat inşatının hızla ilerlediğini ve betonarmede yüzde 60 seviyelerinin geçildiğini belirten Kılıç, "Havalar müsait olduğu sürece, stadın taahhüt edilen günde bitirileceğini ümit ediyorum. İnşaatın süresi, 800 gün ve 2014 yılının kasım ayında bitirilmesi bekleniyor. Çok modern bir spor tesisi olacak. Stadyum inşaatı çok hızlı bir şekilde ilerliyor" ifadesini kullandı.


Stadın Sivas'ın iklim koşullarına uygun şekilde inşa edildiğini dile getiren Kılıç, şunları söyledi:


"Alttan ve tribün ısıtması olacak. Stadyumun içi ile dışarı arasında 8-10 derecelik ısı farkı olacak. Güneş panelleri sayesinde elektriğinin bir kısmını kendisi üretecek. Yağmur ve kar sularını kullanma suyu olarak depolayacağız....