18 / 05 / 2024

Sivas Fadlum Köprüsü ne zaman açılacak

Sivas Fadlum Köprüsü ne zaman açılacak

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ın seçim vaatleri arasında yer alan Fadlum Irmağı üzerine yeni köprü; havaalanı pistini andıran yeni bağlantı yollarıyla birlikte tamamlanarak hizmete girdi.

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonuna soruşturma!

Sivas Divriği'deki 800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonunda, üzerine iş makinesi çıkarılması ve sosyal medyada tepki çekmesinden sonra valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

Sivas Karşıyaka Köprüsü 25 milyon liraya yapıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına başlanılan Karşıyaka Köprüsü'nün bir kısmı tamamlandı. Projenin 25 milyon liraya mal olduğu açıklandı.

Kızılırmak Köprüsü'nün tasarımı yarışmayla belirlenecek!

Sivas Belediyesi, Türkiye'nin en uzun nehri Kızılırmak'ın Sivas'tan geçen bölümünün 8,5 kilometrelik kısmında gerçekleştirilecek proje ve yeni Kızılırmak Köprüsü'nün tasarımını yarışmayla belirleyecek.

Sivas Fadlum Köprüsü hizmete girdi!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ın seçim vaatleri arasında yer alan Fadlum Irmağı üzerine yeni köprü; havaalanı pistini andıran yeni bağlantı yollarıyla birlikte tamamlanarak hizmete girdi.

Fadlum Köprüsü yıl sonunda açılıyor!

Sami Aydın Cumhuriyet Ünivesitesi 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Töreni ve Edebiyat Fakültesi''nde düzenlenen kitap dağıtım etkinliklerinin ardından Üniversite için hayati önem taşıyan yeni Fadlum Köprüsü inşaatını yerinde inceledi.

Fadlum Köprüsü'nde inşaat çalışmaları devam ediyor!

Fadlum Köprüsü'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. İş-Han TOKİ istikametinden üniversiteye girişte büyük sıkıntı oluşturan tarihi Fadlum Köprüsü’nün yanına yapılan yeni köprü, ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak.

Fadlum Köprüsü'nde inşaat çalışmaları devam ediyor!

Sami Aydın, yeni Fadlum Köprüsü inşaatında incelemelerde bulundu. İŞ-HAN TOKİ istikametinden üniversiteye girişte büyük sıkıntı oluşturan tarihi Fadlum Köprüsü'nün yanına yapılan yeni köprü, ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü işkencesinin faturası 144 milyon TL!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yakıt ve iş kaybına ticari gecikme cezaları da eklenince 3 aylık fatura ağır oldu

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Haliç Köprüsü ve Ayama Deresi bakım çalışmaları bugün başlıyor!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Haliç Köprüsü ve Ayama Deresi bakım çalışmaları bugün başlayıp, 17 Eylül tarihinde tamamlanacak

TUSKON, Rusya ve Ukrayna inşaat firmalarıyla Dünya Ticaret Köprüsü'nde buluşturdu!

TUSKON'un düzenlediği “Dünya Ticaret Köprüsü 2012” programında 3 bin işadamı ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi

3.Köprü'yü Normandiya Köprüsü'nün tasarımcısı Michel Virlogeux yapacak!

İstanbul Boğazı'na inşa edilecek 3. Köprü'nün yapımını da içeren 'Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Odayeri-Paşaköy (3. Boğaz Köprüsü dahil) Kesimi'nin ihalesini İçtaş-Astaldi ortaklığı kazandı

Sivas Fadlum Köprüsü ne zaman açılacak Haberi

Sivas Fadlum Köprüsü ne zaman açılacak

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ın seçim vaatleri arasında yer alan Fadlum Irmağı üzerine yeni köprü; havaalanı pistini andıran yeni bağlantı yollarıyla birlikte tamamlanarak hizmete girdi. Öğrenci sayısı 50 binin, çalışan sayısı ise 5 binin üzerine çıkan Cumhuriyet Üniversitesi’ne ulaşımı çile olmaktan çıktı. İsmet Yılmaz Köprüsü, Köprülü Kavşağı ve Caddesi’nin yapımı için Sivas Belediyesi 7 milyonluk yatırım yaptı. 


BEREKETLİ AÇILIŞ


Açılış töreninin ilk konuşmasını ev sahibi sıfatı ile Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık yaptı. Kocacık yaptığı konuşmada, “Biz yıllarca sadece bir köprümüz olsun istemiştik. Başkan Sami Aydın söz verdi. Sözünü de zamanında yerine getirdi. Üstelik, tam anlamıyla bir ulaşım zinciri kurdu. Bunun için teşekkür ediyorum” dedi.  Açılışın onur konuğu TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ise adını taşıyan bulvarın açılışında; heyecanlı ve...