03 / 05 / 2024

Sivas Gürün inşaat sektörü

Sivas Gürün inşaat sektörü

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçe merkezinde yapımı devam eden inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. ”İlçemizde inşaat sektöründeki canlanma özellikle son iki yılda, kendini çok ciddi oranda göstermeye başladı." dedi.

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Moody's, Coinbase'in görünümünü negatife çevirdi!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dava açtığı Coinbase'in görünümünü negatife çevirdiğini belirtti.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Altında görünüm kasvetli! Altın yatırımcıları için tek umut... Herkes o günü bekliyor 

Altın fiyatları Fed'in faiz kararı sonrasında baskı altına girdi. Ons altın 2,5 yıl aradan sonra 1623 dolara kadar geriledi. Altında görünüm kasvetli devam ederken yatırımcıların tek umudu bu gelişmede. İşte detaylar...

TOKİ Sivas Gürün’de 203 ucuz konut inşa edecek!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Gürün 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Gürün 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Turizm yatırım inşaatı ve elektrikli otomobil üreten firmalara KDV istisnası

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, turizmde teşvk belgesi olanların inşaat işlerine ve elektrikli araç üretimi için AR-GE çalışması yapanlara KDV istisnası getirildi.

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları devam ediyor! İşte son durum

Mersin'in Gülnar ilçesine yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte santral inşaatında son durum...

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

İnşaat sektörü en çok kazandıran sektör oldu!

Gedik Yatırım tarafından hazırlanan ve sektörlere göre değişimlerin değerlendirildiği rapora göre BİST 100'de 2021'in ilk dokuz ayında en çok yükselen sektörün inşaat olduğu belirtildi.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

Giresun'daki gölet ve barajların inşaat kalitesi TBMM gündeminde!

Giresun'da bulunan bazı gölet ve barajların inşaat kalitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'taki Andırın Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın ilçesinde inşa edilen Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandığını dile getirdi.

Sivas Gürün inşaat sektörü Haberi

Sivas Gürün inşaat sektörü

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçe merkezinde yapımı devam eden inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. 


Karatepe ve Pınarönü mahallelerinde yapımı süren 2 ayrı konut inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Çiftçi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İşçilerle bir süre sohbet ederek ilçedeki inşaat sektöründe yaşanan artışa dikkat çeken Başkan Çiftçi şunları kaydetti.


”İlçemizde inşaat sektöründeki canlanma özellikle son iki yılda, kendini çok ciddi oranda göstermeye başladı. Bu süre zarfında, toplam 320 konut, 7 dükkan ve 10 depo inşa edildi. Son iki yılda konut sayısındaki artış, son yılların en yüksek seviyesine gelmiş bulunuyor. Gürün’ümüzün gelişmesi, büyümesi ve daha güzel bir görünüme kavuşması için, gayret gösteren, bu yönde emek harcayan tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür...