03 / 05 / 2024

Sivas Gürüne şehitlik anıtı

Sivas Gürüne şehitlik anıtı

Yapılan şehitlik anıtından incelemelerde bulunan Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi yaptığı açıklamada yapılan şehitlikte çalışmaların büyük titizlilikle yürütüldüğünü belirtti.

Ne altın ne de dolar! Şuan bedava gibi görünen o yatırım aracı 30 TL olacak! Alan köşeyi dönecek

Ekonomist Mert Başaran'dan yatırımcıları yakından ilgilendirecek kritik bir açıklama geldi. Şuan fiyatı bedava gibi görünen yatırım aracının ilerleyen zamanlarda 30 TL olacağını söyledi. Ne altın ne de dolar, alan köşeyi dönecek...

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 aydan bu yana ilk kez kredi faizini düşürmesinden sonra gerilerken gözler hurda piyasasına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

CarrefourSA'dan Babalar Günü'ne özel fırsatlar; Fiyatlar teker teker düştü! İşte Babalar Günü indirimine giren ürünler

Carrefour, Babalar Günü'ne özel olarak pek çok ürünün fiyatında indirime gitti. Peki Carrefour'da indirime giren ürünler hangileri? İşte CarrefourSA'nın Babalar Günü'ne özel fırsatları...

Babalar Gününe teknolojik ürün seçenekleri Teknosa'dan! İşte o güne ait ürünler ve indirimler

Sabancı Holding ortaklarından olan Teknosa Babalar Günü’ne özel teknolojik ürünlerini indirimlerle sunmaya başladı. Babalara özel teknolojik hediye almak isteyen bireylere geniş opsiyonlar sunan Teknosa, yüzlerce ürünüyle öne çıktı. 

Watsons'ta Babalar Günü'ne özel ürünler satışta!

Watsons, Kruidvat ve Dicora markalarının zengin ürün yelpazesiyle babalar günü için harika hediyeler sunuyor. Peki, Watsons'ta Babalar Günü'ne özel satışa sunulan bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Anneler Günü'ne özel hediye bakanlar müjde! BİM kampanyalı 12 Mayıs aktüel ürünler kataloğunu açıkladı!

BİM Anneler Gününe özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, BİM 12 Mayıs 2023 aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler yer aldı? İşte 12 Mayıs kataloğu...

BİM'den Anneler Günü'ne özel indirim şenliği! Nevresim takımı, süpürge, tencere...BİM 12 Mayıs aktüel ürünler kataloğu!

BİM'in 12 Mayıs 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta açıklanan katalogda Anneler Gününe özel ürünler dikkat çekti. İşte 12 Mayıs 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Altın raydan çıktı! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Elinde altını olanlar şimdiden hazırlanın! Gözler cuma gününe çevrildi

Altın fiyatları bugün raydan çıktı. Altının ons fiyatı 2025 dolara kadar yükseldi. Bu rakam 2022 mart ayından sonra ilk kez görüldü. Altın fiyatları yükselemye devam edecek mi? Gözler cuma gününe çevrildi.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Emekli bayram ikramiyeleri için kritik görüşme! 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün bugün bir görüşme yapacak. Peki 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişe altın pırlanta bileklik hediye…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar…

Sivas Gürüne şehitlik anıtı Haberi

Sivas Gürüne şehitlik anıtı

Yapılan şehitlik anıtından incelemelerde bulunan Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi yaptığı açıklamada yapılan şehitlikte çalışmaların büyük titizlilikle yürütüldüğünü belirterek ,”Ekiplerimiz yaptığı çalışmalarda Şehitlik Anıtı’mızın en güzel şekilde yapılması ve daha görkemli bir görünüme kavuşturulması için büyük gayret gösteriyor. Daha önce merkez dışında olan anıtımızın hem ilçe merkezine yakın olmasını sağlamak, hem de vatandaşlarımızın kolaylıkla ziyaret edebilecekleri bir alana inşa ediyoruz. Temelini attığımız, içerisi mermer ve bazaltlarla döşenerek her türlü eksiği tamamlanacak olan Şehitlik Anıtımız önümüzdeki bahar döneminde tamamlanarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. “dedi.

Çiftçi, ilçeye yakışır en güzel anıtı yapmak hedefi olduklarını belirterek, hayırlı olmasını...