06 / 05 / 2024

sivas icradan gayrimenkul

sivas icradan gayrimenkul

Sivas İli Merkez İlçesi'nde bulunan Manganez maden sahası Sivas 2.İcra Dairesi tarafından 7 Ağustos 2015 günü saat 11:00-11:05 arası açık arttırma usulüyle ihale ediliyor.

Sivas'ta 11.7 milyon TL'ye icradan satılık 8 gayrimenkul!

Sivas İcra Dairesi, Sivas Merkez'de bulunan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 11 milyon 771 bin 865 TL olarak belirlendi. 

İstanbul, Ankara ve İzmir'de icradan gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli bir şekilde yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş bu ilanları takip ediyor. İşte o fırsatlardan bazıları...

Sivas'ta 9.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sivas 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sivas'ın Merkez ilçesinde yer alan toplam 12 adet gayrimenkulü 9 milyon 227 bin 651 TL'ye icradan satıyor...

Sancaktepe'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi'nde yer alan 5 bin 529,02 metrekarelik arsa vasıflı gayrimenkul 22 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 12 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Ankara Çankaya'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mebusevleri Mahallesi, İller Caddesi üzerinde yer alan gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 20 Aralık 2018 olarak açıklandı.

Çankaya'da 5.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli Çankaya İlçesi Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 420 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 15 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Kocaeli Kartepe'de 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Arslanbey Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan  bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 5 milyon 591 bin 474 TL bedel isteniyor.

Mersin Toroslar'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Mersin İli, Toroslar İlçesi, Çavuşlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 684 bin 987 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 28 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Kadıköy'de 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 31 Aralık 2018 olarak açıklandı. 

Alanya'da icradan gayrimenkul satışı arttı!

Son verilere göre Alanya'da her 10 kişiden 1’i icra takibinde. Bölgede icradan satışa çıkarılan gayrimenkul sayısında artış yaşandı.

Bağcılar'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 828 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 8 Ocak 2019 olarak açıklandı.

Atakum'da 6.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Samsun İli, Atakum İlçesi, Büyükoyumca Mahallesi'nde yer alan tapuda arsa ev ve şeftali bahçesi olarak gözüken gayrimenkul 6 milyon 948 bin 585 TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara'da 4.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Elvan Mahallesi'nde yer alan gecekondu tarzında 3 adet tek katlı ev vasfındaki gayrimenkul 4 milyon 182 bin 750 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

sivas icradan gayrimenkul Haberi

sivas icradan gayrimenkul

Özellikleri: Sivas ili Merkez İlçesi Kızılalan köyü sınırları içinde bulunan 200807494 maden siciline kayıtlı Manganez sahasına ait maden işletme ruhsatına konu maden sahasıfmaden ocağı )'na ilişkin olarak Sivas icra Hukuk Mahkemesinin 2014/335 E. sayılı kıymet takdir raporu kesinleşmiş olup rapor aynen şöyledir ;Ruhsatın mangan sahası olarak görülmesine rağmen sahada krom cevherine de rastlanılmış .cevherleşme yapısı sahada saçıntı şeklinde olduğu için gözle görülür bir cevher damarı tespit edilememiştir.Dolay ısı ile rezerv ve tenor tespitine yönelik bir çalışma yapılamamıştır.Ruhsat sahibinin maden arama yöntemine ait bir fizibilite raporu olmadığından sahadaki rezeıv miktarı açılan yarmalardan gözlemsel olarak ve yaklaşık hesap edilmeye çalışılmıştır.Çalışma bölgesinde ruhsat sahası içerisinde çalışılan alan tetkik edilmiş ve 200m *50 m = 10000 M2 lik bir alanda kazı çalışması yapıldığı...