17 / 05 / 2024

sivas Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi Ve Beton Santrali projesi

sivas Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi Ve Beton Santrali projesi

Sivas Kangal Projesi / Eymir Ve Armağan Barajı Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi Ve Beton Santrali projesi ÇED toplantısı 30 Nisan'da tapılacak.

BİM'de bu cuma halı yıkama makinesinden, mutfak eşyalarına kadar birçok üründe indirim var!

BİM 5 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımladı. BİM'de bu hafta; halı yıkama makinesinden, küçük ev aletlerine, beyaz eşyalardan, teknolojik ürünlere, kozmetik malzemelerden, mutfak eşyalarına kadar birçok kategoride ürün indirimli fiyatları ile raflarda yerini alıyor.

A101’de koltuk ve halı yıkama makinesi 2 bin 699 TL’ye, kırtasiye seti 79,90 TL’ye, sıvı deterjan 84,50 TL’ye düştü!

A101, 31 Ağustos’a kadar devam edecek dev indirimlerini duyurdu. Bu kapsamda, koltuk ve halı yıkama makinesi 2 bin 699 TL’ye, kırtasiye seti 79,90 TL’ye, sıvı deterjan 84,50 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Profilo CGA252X0TR C Sınıfı 10 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Profilo Çamaşır Makinesi, Leke Uzmanı, Dengesiz Yük Kontrolü ve çeşitli yıkama fonksiyonları ile 10 kg çamaşırı tek seferde yıkar. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Altus bulaşık makinesi bulaşıkların kirlilik düzeyine göre yıkama yapar! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kirlilik düzeyine göre yıkama sağlayan Altus bulaşık makinesi 5 farklı yıkama programı ile bulaşık makinesini değiştirmek isteyenlerin karşısına çıkıyor. Su taşma emniyeti ve çocuk kilidi bulunan bulaşık makinesi mutfaklarda çokça tercih edilen beyaz eşya oluyor.

Fakir halı yıkama makinesi ne kadar? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fakir halı yıkama makinesinin özellikleri nelerdir? Fakir halı yıkama makinesinin fiyatı ne kadar? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Electrolux’den dünyada bir ilk: 13 kişilik yıkama kapasitesi! Electrolux 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Electrolux markası bulaşık makinelerine dünyada bir ilk olacak özellik getirdi. Tam 13 kişilik yıkama kapasitesiyle Electrolux’den ComfortLift XXL Inverter AirDry.

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Kırmaç ve Yasin Kırmaç ortaklığında kuruldu.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Şişli Belediyesi'nden 11.4 TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediyesi, akaryakıt ve LPG satış istasyonu, market, araç yıkama tesisi ve benzer eklentilerini içeren 4 bin 202 metrekarelik taşınmazı 11 milyon 400 bin TL'ye 10 yıllığına kiraya verecek.

Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi inşaatının yüzde 60’ı tamamlandı.

Danıştay 3. havalimanı inşaatında o raporu bozdu!

Kuzey  Ormanları Savunması, inşaatına devam edilen üçüncü havalimanı projesindeki Eyüp Işıklar Köyü’ndeki “Kumtaşı Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi” ile ilgili İstanbul Valiliği’ne karşı açtığı davayı kazandı.

Ankara Alçıtaş Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart'ta!

Ankara İli, Bala İlçesi'nde yapılması planlanan Alçıtaş Ocağı Kapasite Artırımı ve İlave Kırma-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart saat 10:00'da gerçekleşecek.

sivas Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi Ve Beton Santrali projesi Haberi

sivas Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi Ve Beton Santrali projesi

Sivas İli Kangal ilçesi sınırları içerisinde T.C. Orman Ve Su İşleri Bakanlığı, Dsi Genel Müdürlüğü, 19. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Sivas Kangal Projesi / Eymir Ve Armağan Barajı Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi Ve Beton Santrali projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 30/04/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya SİVAS Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve...