02 / 10 / 2024

sivas şarkışla arsa

sivas şarkışla arsa

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Antalya ve Muğla'da 2 adet arsa, 2 adet arazi ve 4 iş yeri satılıyor! 

Antalya ve Muğla'da 2 adet arsa, 2 adet arazi ve 4 iş yeri, Belediyeler tarafından satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Muğla ve Kırklareli’de hem satılık hem de kiralık arsa araziler!

Muğla ve Kırklareli’de yer alan arsa ile araziler için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 24 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Belediyeler Muğla’da 4 arsa ve İzmit’te bir süpermarket satıyor!

Muğla Milas’ta yer alan 4 adet arsa ile Kocaeli İzmit’te yer alan bir adet süpermarketi satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 10 Eylül ve 12 Eylül’de yapılacak.

Belediyelerden Gaziantep ve Muğla’da satılık arsa, arazi ve iş yerleri!

Gaziantep ve Muğla’da yer alan arsa, arazi ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklediği gayrimenkullerin satış ihaleleri 4 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Tebernüş Kireçci sordu: Türkiye'de konut fiyatları ABD'den pahalı diyenler, arsa fiyatlarını karşılaştırıyor mu?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Türkiye'de konut fiyatları ABD'den pahalı diyenler ABD'deki arsa fiyatları ile Türkiye'deki arsa fiyatlarını karşılaştırıyor mu?” diye sordu. İşte Kireçci’nin o paylaşımı…

Muğla ve Aydın'da satılık mağaza, arsa, bahçe, iş yeri ve araziler!

Muğla ve Aydın'da yer alan arsa, arazi, bahçe, iş yeri ve mağazalar satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 28 Ağustos ve 9 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Bursa, Nevşehir ve Sivas'ta 15 adet arsa ile 2 adet dükkan satılıyor! 

Belediyeler, Bursa, Nevşehir ve Sivas'ta 15 adet arsa ile 2 adet dükkan satılıyor. İşte fiyatlar... 

Belediyelerden Muğla ve Kayseri'de satılık 10 arsa!

Muğla ve Kayseri'de yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 7 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Aydın ve Muğla’da 39 adet arsa ve arazi satılıyor! 60 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Milli Emlak ve belediye Aydın ve Muğla’da 39 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte 60 bin TL’den başlayan fiyatlardan satılacak arazilerin satışıyla ilgili ayrıntılar

2 şehirde 7 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Kırklareli Demirköy ve Sivas Şarkışla'da yer alan 7 adet arsa satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

sivas şarkışla arsa Haberi

sivas şarkışla arsa

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı tarafından, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsa satışa sunuluyor.

Sivas Şarkışla'da sarışı yapılacak arsaların ihalesi açık teklif usulü ile 5 Ekim 2022 tarihinde saat 14:40'ta gerçekleştirilecek.

Sivas'ta yer alan arsaların büyüklükleri 324 metrekare ile879 metrekare arasında değişiyor. Arsaların geçici teminat bedelleri ise 3 bin 246 TL ile 30 bin 800 TL arasında değişiklik gösteriyor. 

Sivas Şarkışla'daki arsaların fiyatları ise 108 bin 216 Türk Lirası'ndan başlıyor, 1 milyon 26 bin 668 TL'ye kadar yükseliyor. 

İşte Şarkışla Belediye Başkanlığı tarafından arsa satışına ilişkin verilen o ilan...

İlan metni:

T.C.
SİVAS İLİ
ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI
GAYRI MENKUL SATIŞ İHALE İLANI
1-)     Mülkiyeti Şarkışla Belediyesine ait aşağıda niteliği,yeri ve miktarı belirtilen taşınmazın satışı yapılacaktır.  ...