02 / 05 / 2024

Sivas Şarkışla Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından işyeri yapım işi ihalesi

Sivas Şarkışla Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından işyeri yapım işi ihalesi

Sivas Şarkışla (II. Kısım) Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Küçük Sanayi Sitesine ait 41 adet işyeri yapım işini indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale ediyor.

Konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya! Birleşik Krallık'ta konut fiyatları yüzde 1,8 düştü!

Nationwide Building Society'nin merakla beklenen son raporu, konut fiyatlarında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,8'lik bir düşüşe işaret ederken, Birleşik Krallık konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya kaldı.

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Altında çarpıcı gelişme… Altın üretimi geçen yıla göre yüzde 408 arttı!

Darphane verilerine göre geçen yıla kıyaslandığında Türkiye’nin altın üretiminin yüzde 408 oranında artış gösterdi. Sadece çeyrek altın üretiminde artış geçen yıla göre yüzde 273 yükseldi.

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

1250 TL her ay tıkır tıkır hesaplara yatıyor! 2023'te Aile Destek Ödemelerine zam gelecek mi?

Yeni yıla kısa zaman kalmasıyla Aile Destek Paketi ödemeleri ve başvuru tarihleri yeniden gündem oldu. 2023'te Aile Destek Programı kapsamında yapılan yardım ödemelerine zam gelip gelmeyeceği merak edilirken konuya ilişkin açıklama geldi.

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası’nda Türk Lirası’na ilişkin talebin 2022 yılında geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı açıklandı.

Yapılacak zammın ardından en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Refah payı maaşa ne kadar etki edecek?

Yeni yıla kısa bir süre kala memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca memur tarafından yakından takip ediliyor. 6 aylık enflasyon oranına göre yapılacak zam oranlarında 4 aylık oran da netleşmiş oldu. İşte memur maaş zammında son durum...

EYT’liler ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte bütün detaylar…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), yaş ve prim şartını doldurup emeklilik hakkı kazananlar ve emekli olduğu halde en düşük maaşı alan bütün emeklilerin gözü kulağı yeni yılda yapılacak zamlarda. Yeni yıla kısa süre kala “En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?” sorusu merak ediliyor.

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Sivas Şarkışla'da 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 5 arsa!

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

SİNPAŞ Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü haber!

Sinpaş Muğla Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü bir haber verildi. İşte merak edilen detaylar!

Sivas Şarkışla Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından işyeri yapım işi ihalesi Haberi

Sivas Şarkışla Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından işyeri yapım işi ihalesi

Sivas Şarkışla (II. Kısım) Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığının sorumluluğu altında yapılacak olan Sivas Şarkışla (II. Kısım) Küçük Sanayi Sitesine ait 41 adet işyeri yapım işi birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale ediyor. 



1 - İdarenin

Adresi                                        :  Yeni Sanayi Sitesi 58400 Şarkışla/SİVAS

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı          :  41 adet işyeri yapım işi

b) Yapılacağı yer                  ...