05 / 05 / 2024

Sivas stadyumu 2016 son durumu

Sivas stadyumu 2016 son durumu

Yapımı devam eden Sivas ve Eskişehir stadyumlarında sona yaklaşıldı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas stadyumunun yeni sezonda hizmete gireceğini ve Eskişehir stadyumunun eylül ayında hazır olacağını belirtti.

Sivasspor Sivas 4 Eylül Stadyumu'nu 1 yıllığına kiraladı!

Sivas 4 Eylül Stadyumu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivasspor'a 1 yıllığına kiralandı. 

Sivas'ta 4 Eylül Stadyumu yerine millet bahçesi!

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Sivas Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta, eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerinde hayata geçirilen, 'Anadolu'nun en büyük Millet Bahçesi' projesinde sona yaklaşıldı.

Sivas 4 Eylül Stadyumu millet bahçesi oluyor!

Sivasspor'un eski 4 Eylül Stadyumu, yıkımının tamamlanmasının ardından millet bahçesi olarak hizmet verecek...

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

Sivas Eski 4 Eylül Stadyumu yıkım çalışmaları başladı!

Sivas eski 4 Eylül Stadyumu’nda yıkım çalışmaları başladı.

TOKİ statları 2016'nın en iyileri oldu!

TOKİ tarafından inşa edilen Yeni Eskişehir Stadyumu, Sivas Arena ve Medical Park Arena dünyanın en iyi 10 stadı arasında yer aldı.

Sivas'a küçük sanayi sitesi şart!

Sivas İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Sanayi Ticaret ve Turizm Komisyonu Başkanı Fehmi Çevik ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, 2016 yılındaki yatırımları değerlendirdi.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Trabzon Beşikdüzü Stadyumu 7 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Eylül 2016’da gerçekleşen sel felaketi sonrasından kullanılamaz halde olan Beşikdüzü İlçe Stadyumu, yeniden yapılması için 7 Şubat günü ihaleye çıkıyor.

Kayseri'de 2016 Kasım ayında 3061 Konut satıldı!

TÜİK Konut Satış İstatistikleri, Kasım 2016 (Kayseri, Sivas, Yozgat) rakamlarını yayınladı.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli sözleşme dönemi bugün itibariyle başladı. Projede yer alan konutların sözleşme imzalama dönemi 18 Kasım 2016 tarihine kadar devam edecek.

Sivas stadyumu 2016 son durumu Haberi

Sivas stadyumu 2016 son durumu

TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, iki stadın da gelecek sezona yetiştirilebilmesi için çalışmalar hızlandı. Avrupa'daki birçok statta olmayan özelliklerin, Sivas ve Eskişehir stadyumlarında bulunduğuna işaret eden TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, statların gelecek 50 yıllık ihtiyacı karşılayacak düzeyde olduğunu belirterek, "Statlar dünya ölçeğinde ve UEFA kriterlerinde yapılıyor. İnşaatlarında son teknolojinin kullanıldığı iki stadımızı yeni sezona yetiştirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.    


Turan, Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumu özelliğine sahip olan 25 bin seyirci kapasiteli Sivas stadyumuyla ilgili, "Çok modern ve ileri teknolojiyle yapılmış, çevreci, UEFA standartlarında bir stat. Türkiye'nin geleceğine ve Sivas'a en az 40-50 yıl hizmet edecek." değerlendirmesinde bulundu.  


Sivas stadyumunun yeni sezonda hizmete gireceğini aktaran Turan, şunları kaydetti:


"Kendi enerjisini üreterek, enerji maliyetini minimuma indirecek statta, yağmur suyu depolanarak sulama amaçlı...