26 / 05 / 2024

sivas Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner

sivas Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner

Sivas İl Özel İdaresi, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü asfalt yama çalışmalarına başladı. İsmail Güner, 2014 yılında da 700 km yolda bakım- onarım yapılacağını belirtti...

Milli Emlak, Ankara ve Sivas'taki 225 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! 

Sivas'ta ve Ankara'da yer alan toplam 225 adet gayrimenkul taksit imkanıyla Milli Emlak tarafından satılıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman? 

Kuraklık ve hastalıklara dayanan bitki üretimi Sivas'ta devam ediyor! İlk buraya ekildi!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi'nde  yer alan akademisyenlerden bazıları kuraklık ile mücadele için bazı çalışmalar başlattı.

AFAD açıkladı: Deprem bölgesine geri dönmek isteyen afetzedelerin yol ve bilet masrafları Ziraat Bankası'na yatırılacak 

AFAD tarafından deprem bölgesine geri dönüş yapmak isteyen afetzedelerin yol masrafı ve bilet ücreti ödemelerinin kimlik numaraları üzerinden Ziraat Bankasına yatırılacağı açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Sivas, Kayseri ve Niğde bölgesinde tekrar deprem bekleniyor mu? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra artçı depremler olmaya devam etti. Büyük yıkıma neden olan depremlerden sonra Sivas, Kayseri ve Niğde’de de peş peşe depremler oldu. Bu depremler vatandaşları korkuturken tekrar depremin olup olmayacağı ise merak ediliyor.

Çalışanlara müjde! Yemek parasına yüzde 50 zam geldi! Yol ücreti de arttı! İşte zamlı yeni rakamlar...

Temmuz ayında askeri ücrete ek zamdan sonra çalışanların yol ve yemek ücretleri de arttırıldı. Peki yol ve yemek ücretleri ne kadar oldu? İşte zamlı yeni rakamları...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yemek ve yol ücretleri arttı! Temmuz 2022 yemek ve yol ücretleri ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, işçi ücretleri üzerinden işverenlere sağlanan gelir vergisi istisnalarında artış yapıldı. Günlük yol ve yemek ücretleri için işverenlere sağlanacak olan vergi istisnası tutarları güncellendi.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Sivas'ta hızlı tren için çalıştay düzenlenecek!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ‘Geleceğe Hızlı Yolculuk - Hızlı Tren’ konulu çalıştay hazırlayacak. 

Sivas, Yozgat ve Kayseri'de Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Sivas, Yozgat ve Kayseri İllerinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar, 3457 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası binası yıkıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bankalar Caddesinde bulunan eski hizmet binasının yıkımı gerçekleştirildi. Eski binanın yerine yenisi yapılacak.

Sivas'a Demirağ OSB müjdesi!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, TOBB Ekonomi Şurası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Demirağ OSB’nin teşvik kararnamesinin imzalanması ve altyapı ödeneğinin tamamının gönderilmesini istedi.

Meclisten geçen yeşil alan ve toplanma alanı kararları mahkemeye taşındı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclisten geçen park, yol ve deprem toplanma alanı olarak plan değişikliği yapılması kararı ile bazı tahsisleri kararlarını mahkemeye taşıdı. 

Sivas'ta 18 bin konut satışının önü açıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken yaptığı açıklamada konut kredilerinde faiz oranlarının düşürülmesinin Sivas'taki 18 bin konutun satılmasının önünü açacağını söyledi.

sivas Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner Haberi

sivas Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner


Sivas İl Özel İdaresi, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü asfalt yama çalışmalara başladı.


Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner, İl Özel İdaresi yatırım programında yer alan işlerin yapılması için hazırlıkların tamamlandığını söyledi.


2013 yılında 515 km asfalt yama çalışması yapıldığını hatırlatan Güner, 2014 yılında da 700 km yolda bakım- onarım yapılacağını belirtti. İl genelinde 5 adet yama ekibi oluşturulduğunu ifade eden Güner, Doğanşar- Yavşancık- Merkez Durdulu-Porsuk- ve eski Kayseri yolunda çalışma yapıldığını kaydetti. Şuana kadar 80 km yolda asfalt yama yapıldığını dile getiren Güner, diğer yandan köy içi parke üretiminin de yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Geçtiğimiz yıl İl Özel İdaresi’ne ait parke tesislerinde 153 bin metrekare parke üretildiğine dikkat çeken Güner, 2014 yılında bu rakamın üstüne çıkacaklarını vurguladı.


İl...