02 / 05 / 2024

Sivas İl Özel İdaresi asfalt çalışmalarına başladı!

Sivas İl Özel İdaresi asfalt çalışmalarına başladı!

Sivas İl Özel İdaresi, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü asfalt yama çalışmalarına başladı. İsmail Güner, 2014 yılında da 700 km yolda bakım- onarım yapılacağını belirtti...




Sivas İl Özel İdaresi, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü asfalt yama çalışmalara başladı.


Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner, İl Özel İdaresi yatırım programında yer alan işlerin yapılması için hazırlıkların tamamlandığını söyledi.


2013 yılında 515 km asfalt yama çalışması yapıldığını hatırlatan Güner, 2014 yılında da 700 km yolda bakım- onarım yapılacağını belirtti. İl genelinde 5 adet yama ekibi oluşturulduğunu ifade eden Güner, Doğanşar- Yavşancık- Merkez Durdulu-Porsuk- ve eski Kayseri yolunda çalışma yapıldığını kaydetti. Şuana kadar 80 km yolda asfalt yama yapıldığını dile getiren Güner, diğer yandan köy içi parke üretiminin de yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Geçtiğimiz yıl İl Özel İdaresi’ne ait parke tesislerinde 153 bin metrekare parke üretildiğine dikkat çeken Güner, 2014 yılında bu rakamın üstüne çıkacaklarını vurguladı.


İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ise, çok sayıda proje ile sahada yoğun bir çalışma mevsimi geçirileceğini kaydetti. Kırsaldaki eksikliklerin tamamlanması için mesai mefhumu gözetmeden çalışılacağını aktaran Ayhan, ” Bir taraftan yama çalışmaları, diğer taraftan parke çalışmaları ile sezona hızlı bir giriş yaptık. Ekiplerimiz şuan Sivas’ın çeşitli bölgelerinde yol standartlarının iyileştirilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu noktada hizmetlerin yerine getirilmesinde sahada görev alan arkadaşlarıma gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.



Sivas İl Özel İdaresi


Geri Dön