24 / 07 / 2024

Sivasta yollar su altında kaldı

Sivasta yollar su altında kaldı

Sivas'ın Suşehri İlçesi'ndeki Kılıçkaya Barajı'nda su düzeyinin önceki yıllara göre fazla yükselmesi nedeni ile grup köy yolunun bir bölümü ile ve sosyal tesisler su altında kaldı.

Yüksek su faturaları nasıl düşer? İşte yüklü su faturasını indirecek yöntemler...

Son zamların arından su faturaları bütçeyi zorlayabiliyor. Hayat pahalılığının yaşandığı şu günlerde, giderleri azaltmanın yolları araştırılıyor.

Bunları yaparsanız su faturanız yarıya düşecek! Su faturasını düşürmenin püf noktaları…

Su, doğal gaz, elektrik, telefon ve internete gelen zamlar vatandaşın bütçesini sarsmaya devam etse de bazı şeyleri değiştirmek elimizde. Mesela su faturasındaki tutar. Gelen zamlarla birlikte daha da strese sokan faturayı nasıl düşürebiliriz? İşte su faturasını düşürmenin pratik yolları…

Altınbaş Pırlanta’da su yolu bilekliklerde yüzde 35’e varan indirim! İşte, Altınbaş Pırlanta 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Altınbaş Pırlanta’ pırlanta su yollarında yüzde 35’e varan indirim fırsatı. Zarif ve sade aksesuarlardan hoşlanan kadınların ilk tercihleri arasında bulunan su yolu bilekliklerde geçerli fırsatı kaçırmayın. İşte, Altınbaş Pırlanta su yolu bilekliklerde 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ilısu Barajı ve HES için acele kamulaştırma!

Ilısu Barajı ve HES Göl Altında Kalacak Köy Yollarının Rölekasyonu Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kandıra Sarısu’ya sahil yolu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Sarısu, Sarısu Kerpe, Sarısu Seyrek bağlantı yolları yapımı için ihale yapıldı.

Batman DDY'ye ait tarihi su deposu binası onarılacak mı?

Devlet Demir Yollarına ait 70 yıllık tarihi su deposu yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Geçen yıl tinerci çocuklar tarafından yakılan su kuyusunun ahşap bölümleri her an çöme tehlikesi ile karşı karşıya.

Sivas Suşehri'nde yollar asfaltlanıyor!

Suşehri Belediyesi, altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, bazı mahallelerde asfaltlama çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Rotterdam'da plastik yollar yapılıyor!

Asfalt yollar gelecekte tarih olabilir. Hollandalı firma plastik yollar için çalışmalara başladı. Hollanda merkezli 'VolkerWessels' firmasının geliştirdiği yeni bir teknoloji sayesinde, plastikten üretilen otoyollar ilk kez Rotterdam kentinde kullanıma su

Geberit inovatif ürünleriyle su tasarrufu sağlıyor!

GEBERIT,su tasarrufu fonksiyonuna büyük önem vererek geliştirdiği inovatif ürünleriyle, su kaynaklarının korunması yolları üzerine yatırım yapıyor.

Kılıçkaya Barajı'ndaki taşma nedeniyle yollar su altında kaldı!

Sivas'ın Suşehri İlçesi'ndeki Kılıçkaya Barajı'nda su düzeyinin önceki yıllara göre fazla yükselmesi nedeni ile grup köy yolunun bir bölümü ile ve sosyal tesisler su altında kaldı.

Sapanca Gölü'nde su seviyesi arttı!

SAPANCA Gölü’nde, yılbaşından itibaren bölgedeki fazla kar ve yağmur yağışı nedeniyle su seviyesi yükseldi. Sahildeki yürüyüş yolları su altında kaldı, birçok işyerini de su bastı.

3. köprü yollarına 'ekolojik köprü' şartı geldi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 3. köprünün bağlantı yollarına yaban hayvanları için “ekolojik köprü” şartı getirdi. Ekolojik köprülerin diğer bundan sonra hayata geçirilecek olan diğer otoyol projelerinde de uygulanması planlanıyor.

İzmir'de sağanak yağış nedeniyle bazı evleri su bastı!

İzmir’de önceki gün akşam ve gece saatlerinde ara ara etkili olan sağanak yağış kenti yine vurdu. Birçok yerde yollar göle dönerken bazı bölgelerde zemin katlardaki evlerde su baskınları oldu

Sivasta yollar su altında kaldı Haberi

Sivasta yollar su altında kaldı

Sivas Suşehri'nde İlçe merkezine 13 kilometre uzaklıktaki Kılıçkaya Barajı'nda bu yıl su seviyesi önceki yıllara göre artış gösterdi. Suların yükselmesi ile birlikte Suşehri Belediyesi'nin Türkmenler Köyü yakınınlarında yaptığı sosyal tesislerin bir bölümü ile bölgedeki grup köylerine giden asfalt yolun bir bölümü su altında kaldı. Her hangi bir olumsuzluk görülmemesi için su altında kalan yol, dubalar ile kapatılarak geçici bir servis yolu yapıldı. Sosyal tesisler içerisindeki lokanta, piknik alanı ve çocuk parkının tamamen sular altında kaldı. Su düzeyinin yükselmesinde özellikle son dönemdeki yağışların etkili olduğu...