26 / 07 / 2024

Sivrice Belediyesi binası

Sivrice Belediyesi binası

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, Belediye binasının ocak ayında meydana gelen heyelan nedeniyle risk altında olduğunu, ancak imkânsızlıklardan dolayı aynı binada halka hizmet vermeyi devam ettiklerini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Depremde hasar gören Kırkağaç Belediyesi binası boşaltıldı!

Manisa’da son dönemde yaşanan depremler, evlerin yanı sıra kamu binalarında da hasar meydana getirdi. 34 yıllık üç katlı bina tahliye edildi...

Tekirdağ'a katlı otopark inşa ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi binasının yer aldığı alanda inşa edilen otopark çalışmalarını denetledi.

Bilecik 15 Temmuz Meydanı ihaleye çıkıyor!

Bilecik’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı 12 Eylül'de ihale edilecek. İhale saat 14:30'da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacak..

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Sivrice Belediyesi'nin binası risk altında!

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, Belediye binasının ocak ayında meydana gelen heyelan nedeniyle risk altında olduğunu, ancak imkânsızlıklardan dolayı aynı binada halka hizmet vermeyi devam ettiklerini söyledi.

Efeler Belediyesi yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Efeler Belediyesi uzun süredir arayış içerisinde olduğu yeni hizmet binası alanını belirledi

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin yeni hizmet binasında sona gelindi!

2015 yılında tamamlanması hedeflenen ancak mahkeme kararı nedeniyle geciken Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binasında son aşamaya gelindi. İlerleyen günlerde yüklenici firmanın teslim edeceği binanın iç çalışmaları yapılacak.

Denizli Merkezefendi Belediyesi ek hizmet binası açıldı!

DENİZLİ'de Merkezefendi Belediyesi'nin Zabıta, Çevre Koruma ve Kontrol, Park ve Bahçeler Müdürlükleri'nin yer aldığı ek hizmet binası, 29 Ekim Bulvarı'nda hizmete başladı.

Kocaeli Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele’de yapımı süren yeni Başiskele Belediye hizmet binası ve kent meydanı inşa çalışmalarını inceledi.

Sivrice Belediyesi binası Haberi

Sivrice Belediyesi binası

Elazığ Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, Sivrice Belediye binasının olası bir heyelana karşı risk altında olduğunu belirterek, “Belediye binamızı taşımak için ciddi bir yer bulamadık. AFAD ve Çevre Bakanlığı ile ilgili görüşmelerimiz oldu. Burada hizmete devam etmenin çok da sağlıklı olmadığını beyan ettik. Ama belediyemizin imkânları olmadığından istinat duvarlarını çekemedik” dedi. Hem bu konu hem de Sivrice’ye ilişkin Başkan Ebubekir Irmak ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.


Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım bir yatırım paketi açıkladı. Sivrice’nin turizm potansiyeli yüksek ancak bu yatırım paketinde turizm desteklenecek sektörler içinde yer almıyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bu konuda önemli olan Elazığ’ın Cazibe Merkezleri arasına girmesiydi. Cazibe Merkezleri içinde yer alan illerin hangi sektöre daha yatkın olduğu ile ilgili STK’lar ve siyasileri ile tekrar görüşülecektir. Bu...