10 / 05 / 2024

Sıxense Monıtorıng Sas Merkezi Fransa İstanbul Merkez Şubesi iletişim

Sıxense Monıtorıng Sas Merkezi Fransa İstanbul Merkez Şubesi iletişim

Sıxense Monıtorıng Sas Merkezi Fransa İstanbul Merkez Şubesi bugün Kadıköy'de 185 bin TL sermaye bedeli ile Cem Akkaymak tarafından açıldı.

Konut satışlarının bu yıl 1 milyonu geçmesi bekleniyor!

Gayrimenkul alımının kredi kısıtlamaları nedeniyle zorlaştığını dile getiren The Best Invest CEO’su Dara Altunyay, 2024 yılında da 1 milyonun üzerinde konut satışı olacağını ve gayrimenkulün güvenli liman olma statüsünü koruyacağını öngördüğünü belirtti.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna geliniyor!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy, ECB'nin önümüzdeki toplantı için seçeneklerini açık tuttuğunu belirterek “Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna yaklaşılıyor” dedi.

ING’den bin TL hibe sürprizi! Haberi alan ING’liler resmen sevinçten uçtu!

Bankalar arasında adeta rekabete dönüşen kampanya yarışına ING de katıldı. ING, müşterilerin restoran harcamalarında bin TL’ye kadar bonus kazanacağını aktardı.

Emekliye kademeli zam gelişmesi! Kademeli zam ilk defa masada!

Temmuz ayı maaş zammı için yapılan hesaplamalar hız kesmeden sürüyor. Emekli ve memur aylıklarının sil baştan değişeceği maaş zammına refah payı ve seyyanen artışın söz konusu olması öngörülüyor. İşte kademeli zamma ilişkin detaylar...

OPEC, küresel petrol talebindeki artış öngörüsünü sabit tuttu!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), 2023 yılı için küresel petrol talebine yönelik artış öngörüsünü sabit tutarak günlük 2 milyon 320 bin varil olarak duyurdu.

Kahramanmaraş depremleri Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek? Depremin ekonomik faturası ne olacak?

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta yaşanan peş peşe depremlerin Türkiye ekonomisine etkisi en çok araştırılan konular arasında. Uzmanlar, bu konuda çok farklı tahminler ileri sürerken, ekonomik faturasının 1999 depremine kıyasla daha sınırlı olacağı öngörülüyor.

'Süreci iyi yönetemedik' diyen Prof. Dr. Gürsel Öngören'den kentsel dönüşümde 90 gün şartı 1 yıla çıksın önerisi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, riskli binaları 90 günde boşaltma zorunluluğunun kentsel dönüşümün önünü tıkadığını dile getirerek, sürenin en az 1 yıla çıkarılmasını önerdi.

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için yer teslimi yapıldı. Peki Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım hangi firma imzasıyla inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Dev finans kuruluşundan dolarla ilgili çok kritik açıklama! Güçlü dolar hikayesi bitiyor mu?

ABD'de olumlu gelen enflasyon rakamının Fed'in faiz adımlarını yavaşlatması beklenirken, doların da diğer gelişmiş ülke paraları karşısında zayıflaması öngörülüyor. 2023 yılında ise güçlü dolar hikayesinin tamamen sona ermesi ve doların zayıflamaya başlaması beklentisi hakim. Euro ve Yen için ise to

Çok az kişi biliyor! Bu şartları taşıyanlar KDV'den muaf tutulacak!

Katma Değer Vergisi Kanunu’ndaki düzenlemede yabancılara satılan taşınmazlar için KDV istisnası geldi. Söz konusu kanunda öngörülen şartları taşıyan gerçek ve tüzel kişiler taşınmaz alımlarında KDV ödemekten muaf olacak.

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar! 2026'da milyoner sayısı 87.5 milyonu aşacak!

Ukrayna'da devam eden savaş ve faiz oranlarında yaşanan yükselişin varlık sınıflarını ve kişisel servetleri eritmesine karşın; küresel çapta milyoner sayısının artması öngörülüyor. İşte detaylar...

Sıxense Monıtorıng Sas Merkezi Fransa İstanbul Merkez Şubesi iletişim Haberi

Sıxense Monıtorıng Sas Merkezi Fransa İstanbul Merkez Şubesi iletişim


Sıxense Monıtorıng Sas Merkezi Fransa İstanbul Merkez Şubesi bugün Kadıköy'de 185 bin TL sermaye bedeli ile Cem Akkaymak tarafından açıldı.

Sıxense Monıtorıng Sas Merkezi Fransa İstanbul Merkez Şubesi konusu:
Başka yerde sınıflandırılmamış diğer uzmanlaşmış inşaat işleri. Her Türlü inşaat altyapı işleri. İnşaat mühendisliği işleri, özellikle inşaat temeli ile ilgili tüm faaliyetler, yerleşim yerlerinin ölçümleri, yapıların ve toprakların kaldırılması, genel olarak toprak ve su çalışmaları. Altyapı donanım tasarımı ve dağıtımı ve izleme için yazılım araçları ve altyapı yönetimi.

Adres: Acıbadem Mh.Sokullu Sk.Sokullu Konagı St.Yapı Mr İnş.Şir.12/1...