29 / 04 / 2024

Siyahkalem Köy 20 yıl vade kampanyası

Siyahkalem Köy 20 yıl vade kampanyası

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklıüı'nın başlattığı Konutta 20 Yıl Vade Kampanyası'na KÖY projesiyle katılan Siyahkalem, 104 milyon lira ciro elde etti.

Dolar rekor kırdı! 20 TL'yi aştı! Kıyıda köşede 1  doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru sabah saatlerinde 20,18 TL seviyesiyesine ulşarak rekor kırdı. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru.

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

Uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından 10 ilde büyük yıkımlar yaşandı. Deprem uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

20 TL'ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Euro, ABD doları karşısında hızla yükselmeye devam ediyor. Euronun ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ederken 20 TL'ye dayanan euronun önümüzdeki günlerde nasıl olacağı resmen belli oldu. Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

A101'de Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yüzde 20 indirimle satışta! İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101 resmi internet sitesinde Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yüzde 20 indirimle satışa çıktı! Peki, A101'de Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları ne kadar? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

Düşük faizli 20 yıl vadeli konut kredisi 2019!

Düşük faizli 20 yıl vadeli konut kredisi 2019 kampanyasının bu ay bitmeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde özel bir programla vatandaşlara anlatılması bekleniyor. Dev kampanyayla her yıl en az 100 bin vatandaş ev sahibi olabilecek...

İzmir Kınık'a çocuk köyü inşa edilecek! 

İzmir Kınık'ta belediye tarafından yaptırılan çocuk köyünün yapımı devam ediyor. Çocuk köyü 20 bin 450 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Kadıköy Feza Sitesi'nde son 20 daire!

Keleşoğlu İnşaat'ın Kadıköy Erenköy'de hayata geçirdiği ilk kentsel dönüşüm projesi Feza Sitesi'nde son 20 daire için satışlar devam ediyor...

Siyahkalem Köy 3. Etap ödeme kampanyası 2017!

Siyah Kalem İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesi 1.3 milyar TL yatırım değeriyle yükseliyor. Projede “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası uygulanıyor...

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası!

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası başladı. “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası 14 Eylül’de başlayıp, bir buçuk ay sürecek.

Siyahkalem Köy 20 yıl vade kampanyası Haberi

Siyahkalem Köy 20 yıl vade kampanyası

Emlak Konut GYO’nun 1 Şubat’ta başlayan “Konutta 20 Yıl Vade Kampanyası”na  KÖY projesiyle katılan Siyahkalem, bir ay sonunda 104 milyon lira ciro elde etti.


Siyahkalem CFO’su İbrahim Kahraman yaptığı değerlendirmede, kampanya süresinde satış ofisi trafiğinde yaklaşık 10 kat artış sağlandığını belirterek, “Bu ödeme planları uzun süredir beklemekte olan konut alıcılarını harekete geçirdi. Ayrıca, Siyahkalem olarak bugüne kadar KÖY’den ev sahibi olmak isteyen müşterilerimiz için kendi bütçelerine uygun ödeme planları oluşturduk. Bu sayede KÖY’den ev sahibi olmayı arzu eden birçok aile, bu isteklerini gerçekleştirme fırsatı buldu” dedi.


Konutta 20 Yıl Vade Kampanyası’nın gayrimenkul sektörüne beklenen ivmeyi kazandırdığını söyleyen Kahraman, Emlak Konut tarafından da belirtildiği gibi, dövizin yükselmesinden kaynaklanan maliyet artışlarının kampanyanın sona ereceği 31 Mart tarihine kadar fiyatlara yansıtmayacaklarını belirtti. Kahraman “Bankaların...