28 / 04 / 2024

Siyahkalem Köy Evleri

Siyahkalem Köy Evleri

18-21 Nisan tarihleri arasında Doha'da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar’a katılan Siyahkalem,15 milyon TL’lik ön satış gerçekleştirdi.

Siyahkalem Köy'de doğayla bütünleşmiş bir hayat sizleri bekliyor!

Zekeriyaköy'de yemyeşil coğrafyası ile doğa içinde rahat bir yaşam sürmek isteyenlerin tercih edeceği Siyahkalem Köy projesi kapsamında lansmana özel fiyat seçenekleri için acele edin...

Zekeriyaköy Köy konut fiyatları!

İstanbul Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy Evleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire alternatiflerinden meydana geliyor. İşte Zekeriyaköy Köy konut fiyatları...

Siyahkalem Köy Evleri nerede?

Toplamda 1.167 adet daireden meydana gelen Siyahkalem Köy projesinin teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Peki satış süreci devam eden Siyahkalem Köy Evleri nerede?

Siyahkalem Köy Evleri projesinin görselleri!

Emlak Konut GYO garantörlüğündeki Siyahkalem İnşaat'ın projesi Köy Evleri, 2016 yılı sonunda teslim ediliyor. Siyahkalem Köy Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Siyahkalem Köy Evleri!

Siyahkalem Köy Evleri projesinin ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 1.167 daireden meydana gelen projede satışlar lansmana özel fiyatlarla yapılıyor.

Siyahkalem Köy konut projesi!

Siyahkalem Köy konut projesi daire tipleri 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar tasarlandı. Metrekaresinin 5 bin 500 TL'den başladığı projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Siyahkalem Köy projesi iletişim bilgileri!

Siyah Kalem İnşaat ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Siyahkalem Köy projesi 1.167 konuttan meydana geliyor. Siyahkalem Köy projesi iletişim bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor...

Siyahkalem Köy projesi Zekeriyaköy!

Siyahkalem İnşaat ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Köy projesi 467 bin metrekarelik alanda yükseliyor. Siyahkalem Köy projesi Zekeriyaköy 'de yer alıyor.

Siyahkalem Köy iletişim!

Siyahkalem Köy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2 sene sonra teslim edilecek olan projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1.167 konut bulunuyor.

Siyahkalem Köy projesi!

Siyahkalem Köy projesi 420 tane apartman dairesi, 584 tane çift dubleks daire, 74 tane sıra evler, 68 tane ikiz villa ve 21 tane müstakil villadan meydana geliyor.

Siyahkalem Köy satış fiyatları!

Siyahkalem Köy projesinde 420 adet apartman dairesi, 584 adet çift dubleks daire, 74 adet sıra evler, 68 adet ikiz villa ve 21 adet müstakil villa bulunuyor. İşte Siyahkalem Köy satış fiyatları...

Siyahkalem Köy satılık daire!

Siyahkalem Köy satılık daire fiyatları metrekare birimi bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. İçerisinde 2 okulun yer aldığı proje 13 milyar lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Siyahkalem Köy fiyatları!

Siyahkalem Köy projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor. Projede 1.200 tane daire bulunuyor. İşte Siyahkalem Köy fiyatları...

Siyah Kalem Köy projesi satışta! Metrekaresi 5 bin TL'den!

Siyah Kalem İnşaat'ın, Sarıyer Zekeriyaköy'de inşa edeceği projesi " Köy " adıyla satışa çıktı. Siyah Kalem Köy projesinde ön satışlar başladı. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlıyor.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası!

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası başladı. “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası 14 Eylül’de başlayıp, bir buçuk ay sürecek.

Siyahkalem Köy'ün 3. etabı satışta! Şimdi al 2019'da öde!

Emlak Konut GYO’nun 2017’de gerçekleştirdiği iki ayrı kampanyada yaklaşık 200 milyon TL gelir elde eden Siyahkalem, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu, bugünden itibaren “Şimdi Al 2019’da Öde” ile ilk defa satışa sunuyor.

Uplife Kadıköy Evleri satış fiyatları 2017!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde daireler 2019 yılında teslim edilecek. Uplife Kadıköy Evleri satış fiyatları 2017 listesine göre projede fiyatlar minimum 525 bin TL'den başlıyor...

Siyahkalem Köy Evleri Haberi

Siyahkalem Köy Evleri

18-21 Nisan tarihleri arasında Katar’ın başkenti Daho’da gerçekleştirilen fuara, Emlak Konut ortaklığı ile Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi ile katılan Siyahkalem CFO’su İbrahim Kahraman, “KÖY projesi için yaptığımız satış anlaşmaları bir yana, yeni yatırım planlarımızı tanıtmak ve kurumsal yatırımcılarla doğrudan ilişki kurmak son derece yararlı oldu dedi.

Kahraman konuşmasını şöyle sürdürdü:

“2017 sonunda start vermeyi planladığımız, toplam yatırım değeri 1.5 milyar doları aşan, İstanbul’un biri Avrupa diğeri Anadolu yakasındaki 2 yeni projeyi Katarlı yatırımcılara tanıttık. Türkiye’de de faaliyet gösteren Katarlı bir ticari banka ile  Katarlı bireysel  ve kurumsal yatırımcıları hedefleyen bir finansal yapıyı kurmak için çalışıyoruz”

Katarlı yatırımcıların, özellikle gayrimenkul sertifikası, gayrimenkul yatırım fonu, katılım bankaları üzerinden konut finansmanı, yabancılara yönelik KDV muafiyeti konularına büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Kahraman, “KÖY projemiz bundan sonra...