04 / 05 / 2024

Siyahkalem Köy satışları

Siyahkalem Köy satışları

Bir estetik cerrah titizliği ile gerçekleştirilen taşıma işleminin ardından yoğun bakıma alınan 232 ağaç, yeni yerlerinde yaşamlarını sürdüreceklerini müjdeledi.

Otomobil satışları eylülde rekor kırdı! Satışlar geçen yıla göre yüzde 64,8 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerine göre, otomotiv pazarı 2023 ocak ayından eylül ayına kadar geçen sürede rekor kırdı. Satışlar, geçen yıla göre yüzde 64,8 artış kaydetti.

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

Bayram ve seçim öncesi otomobil piyasasında büyük hareketlilik! Satışlar roket gibi fırladı!

Yaz dönemi ve bayram öncesi araba piyasasında hareketli günler yaşanırken, sıfır otomobil bulamayan vatandaşlar ikinci ellere yönelirken, ikinci el otomobil satışları yüzde 15 yükseldi. Fiyatların devamlı yükseldiğini ifade eden uzmanlar, bayramın ve seçimin bunda etkili olduğunu belirtti.

Tuzla Mercan Kıyı satılık daire!

Tuzla Mercan Kıyı satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Tuzla Mercan Kıyı satılık daire fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Alarko GYO, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladığını açıkladı.

Farbam Marine Kıyı Yapıları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farbam Marine Kıyı Yapıları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehtap Uğurkan tarafından kuruldu.

10 yıllık konut satışında faiz tehlikesi!

Konut kredisi faiz oranlarının son dönemde 1,59'a kadar yükseldiği görülüyor. Bugün 100 bin TL konut kredisi çeken bir vatandaş 10 ay öncesine göre faize 60 bin TL daha fazla para ödemek zorunda kalıyor. Bankalardan dertli olan konut sektörü temsilcileri ise 10 yıllık konut satışlarının bitebileceği

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası!

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası başladı. “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası 14 Eylül’de başlayıp, bir buçuk ay sürecek.

Siyahkalem Köy'ün 3. etabı satışta! Şimdi al 2019'da öde!

Emlak Konut GYO’nun 2017’de gerçekleştirdiği iki ayrı kampanyada yaklaşık 200 milyon TL gelir elde eden Siyahkalem, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu, bugünden itibaren “Şimdi Al 2019’da Öde” ile ilk defa satışa sunuyor.

Uplife Kadıköy satılık!

Toplam 650 konut ve 25 mağazadan meydana gelen Uplife Kadıköy satılık daire fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor.

Mina Towers Kadıköy satış fiyatları!

Mina Towers Kadıköy satış fiyatları 520 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Mina Towers Kadıköy projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Siyahkalem Köy satışları Haberi

Siyahkalem Köy satışları

Zekeriyaköy’de gerçekleştirilen bir konut projesinin inşaat alanında bulunan 232 ağaç Sonbahar’da bulundukları yerlerden alınıp arazi içinde başka bir alana taşınmıştı. 



Taşınan ağaçların yeni yerlerinde yaşayıp yaşamayacağı tartışma konusuydu. Geçtiğimiz günlerde taşınan ağaçlar yeni yerlerinde daha uzun yıllar yaşayacaklarını müjdelediler.Ağaçların taşıma ve bakım işlemlerini gerçekleştiren Alman OPİTZ firması uzmanlarından Francesco Maccazzola geçtiğimiz günlerde yine İstanbul’daydı. Artık yeşile duran ağaçların bakımlarını ekibi ile birlikte özenle gerçekleştirdi.Maccazzola, ağaçların yerlerinden taşınıp, yeşille durmasına kadar geçen süreci anlattı:



Zekeriyaköy’de KÖY projesi içinde yer alan 232 ağacın taşınma süreci 1.5 yıl önce başlamış.İnşaat sahası içinde yer alan ağaçların durumu, kaç yaşında oldukları türleri ve yaşadıkları ortam belirlendikten sonra, yeni yaşamlarını en sağlıklı sürdürecekleri alanlar belirlenmiş. Ağaçların sayımı ve numaralandırılması yapıldıktan sonra Almanya’dan özel olarak getirilen Optimal 3000...