09 / 05 / 2024

Siyahkalem Köy yol tarihi

Siyahkalem Köy yol tarihi

Siyahkalem İnşaat imzası ile Zekeriyaköy'de inşa edilen Siyahkalem Köy projesinde satış süreci başladı. Projede 1.167 tane daire bulunuyor. Peki Siyahkalem Köy fiyatları ne kadar?

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Yusufeli Demirkent köyünün yol ihtiyacı mecliste!

Yusufeli ilçesi Demirkent köyünün yol ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı..

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Siyahkalem Köy 3. Etap ödeme kampanyası 2017!

Siyah Kalem İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesi 1.3 milyar TL yatırım değeriyle yükseliyor. Projede “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası uygulanıyor...

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası!

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası başladı. “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası 14 Eylül’de başlayıp, bir buçuk ay sürecek.

Siyahkalem Köy'ün 3. etabı satışta! Şimdi al 2019'da öde!

Emlak Konut GYO’nun 2017’de gerçekleştirdiği iki ayrı kampanyada yaklaşık 200 milyon TL gelir elde eden Siyahkalem, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu, bugünden itibaren “Şimdi Al 2019’da Öde” ile ilk defa satışa sunuyor.

Artvin Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste!

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste konu oldu. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Siyahkalem Köy projesi bir ayda 104 milyon TL ciro yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklıüı'nın başlattığı Konutta 20 Yıl Vade Kampanyası'na KÖY projesiyle katılan Siyahkalem, 104 milyon lira ciro elde etti.

Mersin Büyükşehir yol yatırımlarına hız verecek!

Kırsaldan, kent merkezine kadar asfaltsız yol bırakmamak için çalışan Mersin Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında çamurdan, yaz aylarında ise tozdan dolayı çileye dönüşen yaklaşık bin 399 km. köy yolunu asfaltladı.

Artvin Tepedüzü Köyü'nün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Ardanuç ilçesine bağlı Tepedüzü Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Köy Evleri Zekeriyaköy fiyat listesi!

Köy Evleri Zekeriyaköy fiyat listesi 689 bin TL'den başlayarak değişiyor. Siyahkalem Köy projesinde teslimler Haziran 2018'de gerçekleştiriliyor...

Siyahkalem Köy yol tarihi Haberi

Siyahkalem Köy yol tarihi

"Siyahkalem Köy fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Projede toplam 1.167 olmak üzere 20 adet apartman dairesi, 584 adet çift dubleks daire, 74 adet sıra evler, 68 adet ikiz villa ve 21 adet müstakil villa bulunuyor.


Siyahkalem İnşaat ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Siyahkalem Köy projesi 467 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


13 milyar TL yatırım bedeline sahip olan Siyahkalem Köy projesinde 1,600 metrekare otopark, 1.600 metrekare spor alanı ve 400 metrekarelik kafeterya alanı, 2 tenis kortu, 4 basketbol sahası, 3 açık yüzme havuzu, 1'i anaokul, 1'i ilk okul olmak üzere 2 okul bulunuyor. 


50 bin metrekaresinin konut alanına, 15 bin metrekaresinin ise kiralanabilir alana ayrıldığı Siyahkalem Köy projesi Maslak 'a 20 dakika, Hacıosman Metro...