04 / 05 / 2024

Şiyar Selim Çakır

Şiyar Selim Çakır

Life İnşaat Yapı Mimarlık ve Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Şiyar Selim Çakır, Cafer Açıkça, Erdoğan Korkmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Kağıthane'de kuruldu.

Akfen GYO'nun yıllık kira hedefi 50 milyon dolar!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve CEO’su Selim Akın, 2024 ve 2025 yıllarında yatırımlarına ara vermeden devam edeceklerini açıklayarak yıllık kira hedeflerinin 50 milyon dolar olduğunu açıkladı. 

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Kağıtistasyonu Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Kuruldu!

Kağıtistasyonu Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Selim Çakır ve Furkan Özata ortaklığında kuruldu.

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Uzman isim açıkladı! O illerde 7 şiddetinde deprem bekleniyor! Kırılmayan fay var!

Prof. Dr. Ziyadin Çakır, o il için önemli önemli açıklamalar yaparak uyarılarda bulundu. İşte detaylar!

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen tavan yaptı! 27 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlarla birlikte akır ve demir hurda fiyatları resmen tavan yaptı! 27 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Pdc Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Pdc Müşavirlik Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Çakır ve Esma Aslı Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Şiyar Selim Çakır Haberi

Şiyar Selim Çakır

Life İnşaat Yapı Mimarlık ve Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Şiyar Selim Çakır, Cafer Açıkça, Erdoğan Korkmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da  Kağıthane'de kuruldu. 


Life İnşaat Yapı Mimarlık ve Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya...