08 / 08 / 2024

Sky Habitat ne zaman teslim edilecek

Sky Habitat ne zaman teslim edilecek

Singapur'da inşa edilen ikiz gökdelenleri benzerlerinden ayıran çok ilginç bir fark var. Sky Habitat adlı gökdelende lüks rezidansların yanı sıra büyük bir de havuz yer alacak...

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Sky Acarlar fiyat listesi!

SKY İnşaat tarafından hayata geçirilen  SKY Acarlar  projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Sky Acarlar fiyat listesi...

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor!

Başarır İnşaat, 85 milyon TL’ye Helenium Sky Suites’i hayata geçiriyor. 1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren projede lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar!

1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren Helenium Sky Suites projesinde lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Regnum Sky Tower, Ankara'nın yeni sembolü oldu!

Başkent ile özdeşleşen Ulus’taki Atatürk anıtı, Anıtkabir, Hitit Güneşi, Ankara Kalesi ve Atakule gibi sembollerden sonra şimdi de Regnum Sky Tower eklendi.

Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de 24 ay taksit imkanı ile tatil fırsatları sunuluyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

Regnum Sky Tower'da anti stres bahçesi bulunuyor!

OP Grup Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Ankara'nın teknoloji ile bütünleşmiş projelerle öne çıktığını anlatarak, "Regnum Sky Tower da bu projelerden sadece biri. Projemizle tüm Türkiye'de fark yaratacağız" dedi.

Sky Bahçeşehir Konutları 11 ay sonra teslim edilecek!

İstanbul'un en nezih bölgelerinden Bahçeşehir'de Günden güne değer kazanıyor yükselen Sky Bahçeşehir, Sinan Gayrimenkul güvencesiyle Nisan 2016'da sahiplerine teslim ediliyor.

Royal Group Sky Blue’da son 25 daire kaldı!

Royal Group tarafından ‘2015’te Güney’e yerleşmeye ne dersiniz?’ sloganıyla hayata geçirilen Sky Blue’da son 25 daire sahiplerini bekliyor.

Kartal Sky Blue'da satışlar devam ediyor!

Emlak sektörüne taze kan getiren, 2013 yılında kurulan ama geçmişleri inşaat, sanayi ve ticaret olan üç girişimcinin kurucusu olduğu Royal Group’un özellikleriyle dikkat çeken projesi SKY BLUE’da satışlar devam ediyor.

Regnum Sky Tower VIP dönem başlatacak!

Regnum Sky Tower, iş dünyasında başlattığı "iş ve yaşam merkezi" reformuna "VIP" açılımını da ödedi. İç Mimar Neşet Güne imzalı Regnum Sky Tower'la alışılagelmiş ofis anlayışının dışına çıkacak" dedi

Sky Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Sky Bahçeşehir teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

Sky Habitat ne zaman teslim edilecek Haberi

Sky Habitat ne zaman teslim edilecek

Singapur'da inşa edilen ikiz gökdelenleri benzerlerinden ayıran çok ilginç bir fark var. Sky Habitat adlı gökdelende lüks rezidansların yanı sıra büyük bir de havuz yer alacak. 38 katlı iki binanın arasındaki köprü şeklindeki havuzda yüzenler, bir yandan da şehrin manzarasını izleyecek. Gökdelen inşaatının 2015'te bitirilmesi planlanıyor. 

Bugün...