29 / 04 / 2024

Sky Acarlar fiyat listesi!

Sky Acarlar fiyat listesi!

Firma: SKY İnşaat

Proje: SKY Acarlar

SKY İnşaat tarafından hayata geçirilen  SKY Acarlar  projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Sky Acarlar fiyat listesi...



Anadolu Yakası'nın en önemli yerleşim merkezi Kurtköy'de inşa edilen  SKY Acarlar  projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Proje  SKY İnşaat  imzasıyla hayata geçiriliyor.

Toplam 10 bin 28 metrekare alan üzerinde yükselen Sky Acarlar projesinde 15 adet 2+1, 63 adet 3+1, 16 adet 4+1 daireler, 13 adet ebeveyn süitleri ve 8 adet lüks villalar, 14 adet cadde mağazaları olmak üzere toplam 129 adet bağımsız bölüm yer alıyor. 

Sky Acarlar fiyat listesi
Lansman öncesi fırsatların devam ettiği SKY Acarlar'da daire fiyatları 1 milyon 275 bin TL ile 4 milyon 570 bin TL arasında değişiyor.

Yüzde 10 indirim fırsatı sunulduğu Sky Acarlar projesinde yüzde 40 peşinat ve 24 ay faizsiz vade fırsatı sağlanıyor.

Teknopark İstanbul, Viaport AVM, Pendik Marina ve TEM otoyolu gibi merkezlere yakın konumda bulunan SKY Acarlar hastane, metro, eğitim kurumları ve üniversite kampüsleri, havalimanı, Teknopark ve Viaport alışveriş merkezi, orman gibi şehrin en önemli noktalarının hemen yanında hayata geçiriliyor.

Daire teslimlerinin 2022 yılının Eylül ayında gerçekleşeceği Kurtköy SKY Acarlar 7 bin metrekare peyzaj alanına sahip. Proje içerisinde 219 araçlık otopark alanı bulunuyor. 

Sky Acarlar satış ofisi:
Adres: Harmandere Mh.  Ankara  Cd. No: 423 Pendik / İstanbul
Telefon: 444 18 02
Web: http://skyacarlar.com/


projeye sor



Geri Dön