07 / 05 / 2024

SKY Acarlar kurtköy

SKY Acarlar kurtköy

Anadolu Yakası'nın en önemli yerleşim merkezi Kurtköy'de yükselen projesi SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Yüzde 10 indirim imkanının sunulduğu projede yüzde 40 peşinata 24 ay faizsiz vade avantajı sunuluyor.

Sky Acarlar fiyat listesi!

SKY İnşaat tarafından hayata geçirilen  SKY Acarlar  projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Sky Acarlar fiyat listesi...

SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nın en önemli yerleşim merkezi Kurtköy'de yükselen projesi SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Yüzde 10 indirim imkanının sunulduğu projede yüzde 40 peşinata 24 ay faizsiz vade avantajı sunuluyor.

SKY Novita Kurtköy Projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

SKY İNŞAAT, SKY Novita Kurtköy Projesiyle 04- 08/11/ 2015 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarında sizlerle. SKY İnşaat SKY NOVİTA ile Kurtköy’de yine trendi sizin belirleyeceğiniz yaşam alanları sunuyor.

Kurtköy Sky Novita Rezidans!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Sky Novita Rezidans projesinde 112 adet dairenin yanı sıra 4 adet loft villa ve ticari birimler de bulunuyor.

Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita!

Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita projesinde ön satışlar başladı. 7 bin 610 metrekare alana sahip olan projedeki dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Sky Novita Kurtköy satılık!

Sky Novita Kurtköy satılık daire satışları başladı. 60 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje Viaport AVM ve Tem otoyola 1 kilometre mesafede yükseliyor.

Kurtköy Sky Novita Evleri!

Kurtköy Sky Novita Evleri 'nde faizsiz ödemeler yapılabiliyor. Sky İnşaat imzası ile yükselen projede ticari birimler, 4 adet villa ve 112 adet daire bulunuyor.

Sky Novita Kurtköy iletişim!

Sky Novita Kurtköy iletişim numarası 444 1 802. Toplam 7 bin 610 metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede 112 tane daire, 4 tane loft villa ve ticari alanlar bulunuyor.

Sky Novita Kurtköy nerede?

Sky Novita Kurtköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje dairelerden, villalardan ve ticari birimlerden oluşuyor. Peki Sky Novita Kurtköy nerede?

Sky Novita Kurtköy projesinde 0 faizli ödeme avantajı! Yeni proje!

Kurtköy’ün marka değerini yükselten City Life Kurtköy projesini tamamlayan Sky İnşaat; 60 milyon TL yatırım değeri olan yeni projesi Sky Novita Kurtköy’ü hayata geçiriyor.

Sky İnşaat Kurtköy City Life'ta 100 bin 435 TL'ye 53 metrekare! Peşin ödemelerde indirimli seçenekler!

Kurtköy City Life projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 100 bin 435 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan konutların peşin ödemelerinde fiyatlarda indirim sağlanıyor. Proje, 2013 yılında tamamlanacak...

City Life Kurtköy Konutları'nda 128 bin 800 TL'ye!

Sky İnşaat imzasıyla hayata geçirilen City Life Kurtköy'den konut sahibi olmak için peşin ödeme yapıldığı takdirde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede 60 aya kadar 0 faiz seçeneği de sunuluyor

Kurtköy City Life Evleri'nde 105 bin 205 TL'ye!

Sky İnşaat tarafından 2011 yılının Ocak ayında yapımına başlanan City Life Evleri, Anadolu Yakasının Kurtköy semtinde yer alıyor. Projenin 2013 yılının Temmuz ayında sahiplerine teslim edilmesi öngörülüyor

Kurtköy City Life projesine yabancı dil anaokulu dahil!

Kurtköy'de Sky İnşaat tarafından yapımına devam edilen CityLife projesinde yaz kampanyası başladı. Kampanya ile peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor

SKY Acarlar kurtköy Haberi

SKY Acarlar kurtköy

SKY İnşaat tarafından hayata geçirilen SKY Acarlar projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Proje Anadolu Yakası'nın en önemli yerleşim merkezi Kurtköy'de yükseliyor.

Toplam 10 bin 28 metrekare alan üzerinde inşa edilen SKY Acarlar projesinde 15 adet 2+1, 63 adet 3+1, 16 adet 4+1 daireler, 13 adet ebeveyn süitleri ve 8 adet lüks villalar, 14 adet cadde mağazaları olmak üzere toplam 129 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

Teknopark İstanbul, Viaport AVM, Pendik Marina ve TEM otoyolu gibi merkezlere olan yakınlığıyla dikkat çeken SKY Acarlar hastane, metro, eğitim kurumları ve üniversite kampüsleri, havalimanı, Teknopark ve Viaport alışveriş merkezi, orman gibi şehrin en önemli noktalarına yakın mesafede konumlanıyor. 

Lansman fırsatlarının devam ettiği projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. SKY Acarlar'da yüzde 40 peşinat ve...