06 / 05 / 2024

SKY inşaat Acarlar

SKY inşaat Acarlar

Anadolu Yakası'nın en önemli yerleşim merkezi Kurtköy'de yükselen projesi SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Yüzde 10 indirim imkanının sunulduğu projede yüzde 40 peşinata 24 ay faizsiz vade avantajı sunuluyor.

Sky Acarlar fiyat listesi!

SKY İnşaat tarafından hayata geçirilen  SKY Acarlar  projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Sky Acarlar fiyat listesi...

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu.

En çok iş kazası inşaat sektöründe yaşanıyor!

İş güvenliği konusunda Makedonya’da sayılı kişiler arasında yer alan Cevahir Holding’in “Sky City” Projesi İş Güvenliği Sorumlusu Nevzat Umer, ''En çok kaza inşaat sektöründe yaşanıyor. 2015 yılı içerisinde 24 kişi iş kazası yüzünden ölürken, bunların 11’i inşaat sektöründe meydana geldi.''dedi.

Sky Novita Sky İnşaat!

Sky Novita Sky İnşaat projesi toplamda 7 bin 610 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Ön satış süreci başlayan projede dairelerin yanı sıra villa ve ticari birimler de yer alıyor.

Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita!

Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita projesinde ön satışlar başladı. 7 bin 610 metrekare alana sahip olan projedeki dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Sky İnşaat'tan City Life‘ta sıfır faizle! 88 bin 800 TL'ye!

Sky İnşaat tarafından yapılan Kurtköy City Life projesinde peşinatsız ve faizsiz 36 ay vade yapılıyor. Projede daire fiyatları 88 bin 800 liradan başlıyor. Citylife'ta teslimler Temmuz 2013′de gerçekleşecek

Sky İnşaat Kurtköy Citylife'ta 36 ay sıfır faizle! 111 bin TL'ye!

Sky İnşaat Kurtköy Citylife'ta sıfır peşinatla 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlıyor. Citylife Kurtköy’de fiyatlar 86 bin 680 bin TL’den başlayarak 240 bin 400 TL’ye kadar yükseliyor

Acarlar İnşaat elemanlar alacak

Acarlar İnşaat, inşaat mühendisi, topograflar, personel ve idari işler şefi alacak

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

SKY inşaat Acarlar Haberi

SKY inşaat Acarlar

SKY İnşaat tarafından hayata geçirilen SKY Acarlar projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Proje Anadolu Yakası'nın en önemli yerleşim merkezi Kurtköy'de yükseliyor.

Toplam 10 bin 28 metrekare alan üzerinde inşa edilen SKY Acarlar projesinde 15 adet 2+1, 63 adet 3+1, 16 adet 4+1 daireler, 13 adet ebeveyn süitleri ve 8 adet lüks villalar, 14 adet cadde mağazaları olmak üzere toplam 129 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

Teknopark İstanbul, Viaport AVM, Pendik Marina ve TEM otoyolu gibi merkezlere olan yakınlığıyla dikkat çeken SKY Acarlar hastane, metro, eğitim kurumları ve üniversite kampüsleri, havalimanı, Teknopark ve Viaport alışveriş merkezi, orman gibi şehrin en önemli noktalarına yakın mesafede konumlanıyor. 

Lansman fırsatlarının devam ettiği projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. SKY Acarlar'da yüzde 40 peşinat ve...