15 / 05 / 2024

SKYCITY ofis yönetimi

SKYCITY ofis yönetimi

Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında bulunan Denizli’nin modern ofis projesi SKYCITY, ofis yönetimi için YKS Tesis Yönetimi ile anlaştı. 

Bosslord Ofis Yönetimi Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bosslord Ofis Yönetimi Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ercin tarafından kuruldu.

Antares Ofis Yönetimi E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antares Ofis Yönetimi E-Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Muradlı tarafından kuruldu.

Ofislerde tesis yönetimi önem kazanıyor!

Çalışanlar günün büyük çoğunluğunu ofislerinde geçiriyor. Bu nedenle ofis yaşantısı ve tesis yönetimi son günlerde büyük önem kazandı.  

Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu yayınlandı.

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile IWG GROUP Holdings S.à.r.l tarafından kuruldu.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Şen, Roy Kömürcü ve Tolga Eriz ortaklığında kuruldu. 

SKYCITY’nin ofis yönetimi YKS’ye emanet!

Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında bulunan Denizli’nin modern ofis projesi SKYCITY, ofis yönetimi için YKS Tesis Yönetimi ile anlaştı. 

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Honding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Holding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mob Ofis Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mob Ofis Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hıfzı Alp Karaağaç imzasıyla kuruldu.

SKYCITY ofis yönetimi Haberi

SKYCITY ofis yönetimi

Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde sadece Türkiye’de değil dünyada öncü rol üstlenen Global Yatırım Holding'in gayrimenkul kolundaki iştiraki Pera GYO'nun Denizli'de hayata geçirdiği SKYCITY projesi iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyor.

SKYCITY projesinin ofis yönetimi, pek çok gözde ofis projesinin yönetimini yapmakta olan YKS tesis yönetimine emanet edildi. Denizli’nin ilk ve tek yüksek katlı “yeni nesil” ofis projesi SKYCITY, ferah konforlu ofislerinin yanı sıra alışveriş merkezi, cafe, restoran, açık/kapalı otopark ve sosyal alanlarıyla profesyonel hayatı modern mimari ve tasarımla birleştirip iş insanlarının hizmetine sunuyor.

SKYCITY; şehrin merkezinde Ankara, İzmir ve Antalya yollarının kesiştiği noktada, otogara komşu, hızlı tren durağının hemen yanı başında çok özel bir konumda hayata geçiriliyor. 

SKYCITY'de yoğun iş temposunda spor yapma fırsatı bulamayanlar için spor salonu bulunuyor. Ayrıca özel...