04 / 05 / 2024

S(!)mart City telefon

S(!)mart City telefon

SiYapı ve Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire seçenekleri 1+1'den 3+1'e kadar yer alıyor. S(!)mart City'de kişiye özel ödeme seçenekleriyle ödemeler yapılıyor.

S(!)mart City'de yüzde 1 KDV ile 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fiyatların 400 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

ABD'de yeni konut sayısı yüzde 14,7 düştü! İnşaat izni sekiz ayın en dip seviyesinde!

ABD'de yapım aşamasına yeni başlanan konut sayısı, mart ayında yüzde 14,7 düşüşle, 1 milyon 321 bine geriledi.

Cep telefonlarında yeni dönem: Yenilenmiş telefon veya kiralık sıfır telefon kullan!

MediaMarkt, yenilenmiş telefon ve akıllı telefon kiralama hizmetiyle, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu akıllı telefonları kiralamalarını veya sahip olmalarını sağladığını ifade etti.

Sıfır telefon fiyatları yükselince ikinci ele olan eğilim iki kat arttı!

Tüketicilerin cep telefonu alma tercihlerini belirleyen araştırma sonuçlarına göre bu yıl yenilenmiş telefon alma eğiliminde geçen seneye göre iki kata yakın artış oldu. Türkiye’yi yenilenmiş telefonla tanıştıran EasyCep, peşin fiyatına 12 ay taksit ve 12 ay garantiyle satış yapıyor.

Yurt dışı telefonlar için kayıt harcı zamlandı: Sınır kapısında zamanla yarışan vatandaşlar!

Kısa süre önce yurt dışı telefon kayıt harçlarına gelen zamdan sonra vatandaşlar soluğu sınır kapısında aldı. 20 bin TL olan kayıt harcı nedeniyle sınır kapısında kalabalık oldukça arttı ve zamanla yarış başladı. Sınırda telefon alışverişi yapmak isteyenlerin işte son hali…

77 bin TL olan iPhone 14 Pro Max 7 bin TL'ye satılıyor: Replika cep telefonu alınır mı?

Artan döviz kuru oranları, sıfır telefon almayı giderek zorlaştırıyor ve bu durumda replika telefonlar ortaya çıkmış durumda. Ancak, replika telefonların alınması doğru bir tercih mi? İşte ayrıntılar...

Sıfır telefon alamayan vatandaşın ikinci tercihi bakın ne oldu!

Dolar kuru ve artan enflasyonla birlikte özellikle teknolojik cihazların fiyatlarında artış meydana geldi. Telefon almak da bu noktada lüks olmaya başladı. Sıfır telefon alamayan kişiler de bu yola başvurdu. İşte detaylar!

Ücretli çalışan sayısı Mart 2023'te yüzde 6,5 yükseldi! En yüksek artış hangi sektörde oldu? 

Mart 2023'te ücretli çalışan sayısı sanayi sektöründe senelik bazda yüzde 3,4, inşaat sektöründe yüzde 16,6 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 6,6 yükseliş gösterdi. 

Vivo Y78 5G: Şık tasarımı ve güçlü özellikleri ile dikkat çekiyor! Orta segmentte yepyeni bir oyuncu!

Vivo, orta seviyede yer alacak Y78 5G modelini piyasaya sürdü. Yeni telefon, özellikleriyle göz dolduruyor.

Ne istediğini bilenler Honda City tercih ediyor! Mayıs'ta City'e 54 bin TL zam geldi

Düşük yakıt tüketimi ve iyi bir enerji verimliliği ile Honda City hayranlarını yine yarı yolda bırakmıyor ve enerjisi ile yüksek performans sunuyor. Motoru yaklaşık 5,5 litre/100 km yakıt tüketimi sunar. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Huawei Nova 11i: Orta segmentte rekabetçi fiyatlarla yeni özellikler!

Huawei Nova 11i, Android tabanlı EMUI 13 işletim sistemiyle donatılarak, orta sınıf telefon kullanıcılarına sunduğu özellikleriyle dikkat çekiyor. Nova 11i'nin tüm özelliklerine bir göz atalım...

Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı...

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge indirimde! Bu indirim kaçmaz! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, PowerCyclone ve TriActive başlık teknolojisiyle zeminleri, mobilya ve duvar kenarlarını temizler. Peki ürün indirimli fiyatıyla nerede ne kadara satılıyor? 

Ford'un yeni Kuga'sı Mart ayında zam yapıldı mı? Ford Kuga 2023 fiyatı ne kadar oldu? İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Kuga'nın en büyük özelliği, şık ve sportif tasarımı, geniş iç hacmi ve güçlü performansa sahipi olan Kuga, Acil Durum Freni, Geri Görüş Kamerası ve Park Yardımcısı gibi. Ayrıca, Kuga'nın elektrikli hibrit ve plug-in hibrit seçenekleri de göz dolduruyor. İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

S(!)mart City telefon Haberi

S(!)mart City telefon

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı S(!)mart City'de teslimlerin 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor. 


Fiyatların 400 bin TL'den başladığı S(!)mart City konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yer alıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan proje Uluslararası Finans Merkezi'nin hemen yanında inşa ediliyor.


S(!)mart City Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlayarak 157 metrekareye kadar ulaşıyor. SiYapı ve Şua İnşaat imzası taşıyan projenin sosyal alanları arasında fitness center, yüzme havuzu, lobi alanları, oyun alanları, sauna ve çocuk havuzu mevcut.


S(!)mart City projesinde 1 oda 1 salon daire alanları 57 metrekare ile 73 metrekare arasında, 2 oda 1 salon daire alanları 105 metrekare ile 107 metrekare arasında,  3 oda 1 salon daire alanları 157 metrekare olarak tasarlandı.


S(!)mart City...