30 / 04 / 2024

SmartBSOtomasyon seminerleri

SmartBSOtomasyon seminerleri

999 yılından itibaren otomasyon ve mühendislik sistemleri üzerine çözümler üreten SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri yurt genelinde akıllı yaşam alanları için seminer ve panel hazırlığı içinde.

İstanbul'da kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Önceki gün "Gayrimenkul Sektör Seminerleri"ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  İstanbul'da kentsel dönüşüm sürecinin başladığını açıkladı.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Birikimevim’den kentsel dönüşüm için finansman modeli!

Deprem fay hattı üzerinde bulunan ülkemizde her sene 1-7 Mart Deprem günlerinde, olası depremlere karşı bilinçlendirme seminerleri düzenleniyor. Birikimevim, deprem haftası kapsamında kentsel dönüşüm bedeli için ev sahiplerine ayda 2 bin TL, 3 bin TL ve 4 bin TL seçenekleri ile kayıt olma imkanı...

Levent Pelesen: Konutlarda gerçek tasarruf yalıtımla başlar!

Anadolu’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenleyen İZODER, 2019 yılının 5. seminerini Gaziantep’te düzenledi.

Levent Pelesen: Erzurum'da yalıtım hayati öneme sahip!

İZODER, yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla Anadolu’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenlemeye devam ediyor. İZODER, 2019’un ilk seminerini Erzurum’da gerçekleştirecek.

Mesut Sancak öğrencilerle bir araya geldi!

Mektebim Okulları tarafından geliştirilen M-Lead (Mektebim Liderlik, Girişimcilik ve Gelişim Modeli) Eğitim Modeli kapsamında öncü isimleri Kariyer Günleri Seminerleri kapsamında öğrencilerle buluşturuyor.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin finali İstanbul'da!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak için gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin sekizincisi İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Konutta tasarruf yalıtımla başlar!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak, vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisi Antalya’da gerçekleştirildi. 

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri 15 Kasım'da Antalya’da!

İZODER, ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisini Antalya’da 15 Kasım'da gerçekleştiriyor....

Kadıköy'de kentlerin geleceği tartışılacak!

Kadıköy Belediyesi Akademi’nin düzenlediği Açık Akademi Seminerleri’nde ‘kentlerin geleceğini’ masaya yatıracak.

Konutta etkin dijital pazarlama ön planda!

Gayrimenkul aramalarının yüzde 92’sinin internetten yapılması dijital pazarlamayı ön plana çıkarırken, Hürriyet Emlak Projeland de düzenlediği eğitim seminerleri ile başarılı ve etkin satışın püf noktalarını sektör temsilcileri ile paylaşmaya devam ediyor. 

Karadeniz’de yalıtıma gösterilen ilgi artacak!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği-İZODER, ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak, vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla gerçekleştirdiği Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ni sürdürüyor.

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı!

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı. Eğitimler Kasım ayı sonuna kadar devam edecek...

SmartBSOtomasyon seminerleri Haberi

SmartBSOtomasyon seminerleri

1999 yılından itibaren otomasyon ve mühendislik sistemleri üzerine çözümler üreten SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri yurt genelinde “Akıllı Yaşam Alanlarının Hayatımıza Kazandırdıkları” , “İşten Eve Akıllanan Yaşamlar”, “Yaşadığımız Alanlar Kadar Çevreninde Akıllı Olmasının Yaşamımıza Kazandıracakları” başlıklı bir dizi eğitim, seminer ve panel hazırlığı içinde.SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri satış ve pazarlama müdürü Selahattin NAYMAN, akıllı yaşam alanları konusunda sektörde çok ciddi teknik eleman ve bilgi eksikliği bulunduğunu, belirtti. Sektörde son kullanıcıya hizmet veren kurumların dahi ürün ve ürün grupları konusunda sorunlarla karşılaştığını, çok sayıda mimar ve mühendisin kendilerine bilgi almak için başvurduğunu sözlerine ekledi. 


Nayman sözlerine şu şekilde devam etti. “Büyük şehirler dışında ne yazık ki akıllı yaşam alanları yaratmanın hayatımıza getireceği avantajlar halen tam olarak keşfedilebilmiş değil ve çoğu zaman...