08 / 05 / 2024

Smyrna Park İzmir fiyatları

Smyrna Park İzmir fiyatları

Smyrna Park İzmir 'de fiyatlar 450 bin liradan başlangıç gösteriyor, projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İstinye Park İzmir konum bilgisi!

İstinye Park İzmire nasıl gidilir nasıl gidilir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir konum bilgisi...

İzmir İstinye Park AVM nerede? 

İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı ve İstinye Park İzmir detayları...

İstinye Park İzmir nerede? 

İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İstinye Park İzmir nerede? İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İzmir İstinye Park 22 Ekim'de açılıyor!

Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım, İstinye Park İzmir'in açılış tarihini duyurdu. Zafer Yıldırım, "İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız" dedi.

Saat & Saat üç yeni mağaza açacak!

Saat & Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, “Bu yıl Metropol İstanbul, İstinye Park İzmir ve Konya’da üç yeni mağaza açacağız" diyor...

Park İzmir'in yüzde 50'si tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu mahallesindeki yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda kentin en nitelikli parklarından birini kuruyor. Bölgeye nefes aldıracak 800 ağaçlı “Park İzmir” projesinin yüzde 50’lik kısmı tamamlandı.

İzmir Palmiye Park Fiora tanıtıldı!

Palmiye Park, İzmir'in en çocuk ve çocuklu aile dostu sitesini yapacak. Ulukent’te inşa edilecek Palmiye Park Fiora’nın tanıtımı Oyuncu Anne Şermin Çarkacı’nın semineriyle yapıldı.

İzmir'e 40 bin metrekarelik central park geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı'da hayata geçireceği central park için düğmeye bastı. 40 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Park İzmir için ilk kazma 2016'nın ilk çeyreğinde vurulacak.

İzmir Agora Parkı yeniden tasarlanıyor!

Agora Parkıİzmir Büyükşehir Belediyesi, Agora Parkı’nı bölgede yaşayan çocuklarla birlikte yeniden tasarlıyor. Farkındalık yaratmayı amaçlayan etkinliğe katılan öğrenciler, ortaya çıkardıkları tasarımlarla büyüklere adeta taş çıkartıyor.

Deniz'e karşı Urla: Palmiye Park Mare

Palmiye Park, İzmir’in en değerli bölgelerinden Urla Kalabak’ta yeni bir projeye başladı. Palmiye Park Mare denizi ve yeşili sevenler için 2’şer katlı 6 bloktan oluşuyor.

Ege Koop, Smyrna Evleri'ni neden Ankara'da yapıyor?

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan İzmir’de arsa bulamadıkları için Ankara’da projelendirdikleri 640 konutluk Smyrna Evlerini 150 milyon TL’ye yapacaklarını açıkladı. İşte Aslan'ın açıklamaları...

Güzelbahçe Berkin Elvan Çocuk Parkı açıldı!

İzmir Güzelbahçe Belediyesi’nin Yaka Mahallesi’nde yaptırdığı Berkin Elvan Çocuk Parkı muhteşem bir törenle hizmete girdi. Berkin Elvan’ın annesi ve babasının katıldığı törende duygusal anlar yaşandı.

İzmir Victoria Park Residence' da fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Virgin İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Victoria Park Residence projesinde toplam 48 daire ve 2 mağaza bulunuyor. Proje 1000 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İzmir Victoria Park Residence' da fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor.

Smyrna Park İzmir fiyatları Haberi

Smyrna Park İzmir fiyatları


İdea Yapı'nın İzmir'in cazibe merkezi Narlıdere 'de yaşama geçirdiği Smyrna Park 55 dönüm alan üzerine yayılıyor. Projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor.


1+1, 2+1, 4+1 ve 5+1 konut tiplerinin yer aldığı Smyrna Park 'tan 120 aya kadar sıfır faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Smyrna Park fiyatları: 

1 oda 1 salon daireler 450 bin liradan

4 oda 1 salon daireler 975 bin lira ile 1 milyon 400 bin lira arasında;

5 oda 1 salon daireler ise 1 milyon 250 bin lira ile 1 milyon 300 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Narlıdere gişelerine 1 kilometre, şehir merkezine 15 kilometre, alışveriş merkezlerine 3 kilometre, havalimanına 20 kilometre mesafede yükselen Smyrna Park 'ta; kapalı yüzme havuzu, restoran, çocuk yüzme havuzu, güvenlik ve peyzaj düzenlemesi mevcut.


Telefon: 0232 239 55 00

Web...