03 / 05 / 2024

So CHIC M1Konya AVM

So CHIC M1Konya AVM

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, So CHIC’i Konyalılar ile buluşturuyor.

Hanımların beklediği indirim geldi! So Chic 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Güzelliğini özel parçalarla birleştirmek isteyenlerin tercih ettiği takı markası So Chic sonunda indirim uygulamaya başladı. 30 Eylül 2022'de son bulacak indirimden faydalanmak için işte yapmanız gerekenler ve So Chic fiyat listesi...

So CHIC, M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, So CHIC’i Konyalılar ile buluşturuyor.

So CHIC Türkiye’deki tüm mağazalarını kapattı!

So CHIC, Türkiye’de bulunan mağazalarını 19 Mart 2020 itibariyle geçici bir süreliğine kapatma kararı aldığını duyurdu…

So Chic 10 yeni mağaza açacak!

So Chic, 2020 sonuna kadar 10 yeni mağaza açmayı planlıyor. Franchise giriş bedeli talep etmeyen So Chic, herhangi bir telif, imtiyaz bedeli de almıyor...

So CHIC Aqua Florya AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen takı markalarından So CHIC… yurt içindeki 55'nci mağazasını Aqua Florya AVM'de açtı...

1958 yılında Haydarpaşa Silosu ve Soğuk Hava Deposu'nun açılışı yapılmış!

1958 yılında Haydarpaşa Limanı'nın birinci kısmı, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin 34 bin tonluk silosu ve Et ve Balık Kurumu'nun soğuk hava deposu, Celal Bayar ve Adnan Menderes'in katılımıyla merasimle açılmış.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi son şeklini aldı!

Osmangazi Belediyesi’nin Soğanlı Mahallesi’nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi, konutları, iş yerleri, meydanları ve sosyal donatı alanları ile son şeklini aldı. Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor...

1956 yılında Haydarpaşa Soğuk Hava Deposu faaliyete geçecekmiş!

Et ve Balık Kurumu tarafından Haydarpaşa'da inşa ettirilen Haydarpaşa Soğuk Hava Deposu, 1956 yılının şubat ayında faaliyete geçecekmiş. İnşası devam eden depo 1050 ton et, 300 ton balığı muhafaza edecek büyüklükte olacakmış.

Bahçelievler Soğanlı 4230 parselin imar planı 31 Ekim'de askıdan indiriliyor!

Bahçelievler Soğanlı Mahallesi, 4230 parselin bir kısmı ve kadastral yol alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 31 Ekim 2014 tarihinde askıdan indiriliyor.

Soğanlı Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için 140 milyonluk kamulaştırma!

OSMANGAZİ Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tüm Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesini Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye anlattı. Soğanlı Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için 140 milyonluk kamulaştırma yapıldı...

Bursaspor, Bursa Soğanlı'daki araziyi akaryakıt istasyonu olarak kullanılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Yakın Çevre Yolu’nun Soğanlı bölgesindeki 1/5000’lik Nazım İmar Planı içerisinde kalan arazinin Bursaspor tarafından akaryakıt istasyonu olarak kullanılmasını onaylayarak, uygulamanın önündeki tüm engelleri kaldırdı.

İstanbul'un parlayan yıldızı Kartal-Soğanlık!

İstanbul Merkezi konumu, yapılaşmaya müsait bakir alanları ve yeniden yapılanmaya elverişli noktalarıyla Kartal'ın Soğanlık bölgesi, yatırımcıların Anadolu yakasında en çok rağbet ettiği bölgelerden biri haline geldi...

Marmaris'teki orman yangınında soğutma çalışmaları devam ediyor!

Marmaris'te 44 hektar orman alanına zarar veren yangın tamamen söndürüldü. Yerleşim yerlerini tehdit etmesi nedeniyle korku ve paniğe neden olan yangın söndürüldü, soğutma çalışmalarına devam ediliyor.

So CHIC M1Konya AVM Haberi

So CHIC M1Konya AVM

Türkiye’de markalı gümüş üretiminin öncüleri arasında yer alan So CHIC’in yeni mağazası, yüzlerce modelden oluşan özel koleksiyonları ve geniş ürün yelpazesi ile M1Konya AVM’de açıldı. Sürekli değişen ve gelişen aksesuar dünyasına trend ve özgün tasarımları ile yeni bir soluk getiren So CHIC, tasarım takı ve aksesuar tutkunlarını, M1Konya AVM’de açılan yeni mağazasına bekliyor.

Teras alanıyla ferah ve sağlıklı

Tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve açık otoparkı ile M1Konya Alışveriş Merkezi, normalleşme sürecinde misafirlerine havadar ve sağlıklı ortamlar sunuyor. Ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten M1Konya AVM, uygulamaya koyduğu önlemlerle geçtiğimiz günlerde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcıları arasında yer alan FİBA Commercial Properties (FİBA CP) şirketi AVM...