14 / 05 / 2024

Söb Grup Yapı İnşaat nerede

Söb Grup Yapı İnşaat nerede

Söb Grup Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Hanifi Çakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt, Yeni Kent Mahallesi, 710 Sokak'ta kuruldu.

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Crn Grup Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crn Grup Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yeşim Biyik tarafından kuruldu.

Aknur Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aknur Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Sümer tarafından kuruldu.

Smay Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Smay Grup Yapı Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Sabahattin Köseoğlu tarafından kuruldu.

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sıddık Atmaca tarafından kuruldu.

Morkoç Grup Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Morkoç Grup Yapı İnşaat Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Tutkun tarafından kuruldu.

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Vaha Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaha Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Yılmaz ve Sİnan Orhan tarafından kuruldu.

Eyk Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eyk Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süheyla Kaytaş tarafından kuruldu.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Söb Grup Yapı İnşaat nerede Haberi

Söb Grup Yapı İnşaat nerede

Söb Grup Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Hanifi Çakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt, Yeni Kent Mahallesi, 710 Sokak'ta kuruldu.


Söb Grup Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A- İNŞAAT 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...