04 / 05 / 2024

soba zehirlenmesi haber

soba zehirlenmesi haber

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, havaların soğuması ve özellikle lodosun etkili olduğu günlerde vatandaşlardan soba zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını istediler.

Memur olmak isteyenlere güzel haber! Artık KPSS’yi dert etmeyin! Belediyede yüksek maaşla işiniz hazır! İşte şartlar!

Memur olmak isteyenlere güzel haber verildi. KPSS’ye gerek olmasan belediye işe girin. İşte aranan şartlar!

SGK prim borçlarının yapılandırılmasını bekleyen EYT’lileri yıkan haber! O borçların akıbeti belli oldu!

Vergi affı ve borç yapılandırma imkanından pek çok vatandaş yararlanacak. Bu haber sonrası EYT’liler de prim borçlarının da yapılandırılmasını beklemeye başladı. İşte son gelişmeler!

Yüzbinler sevince boğulacak! Beklenen haber geldi! EYT düzenlemesi Meclis’te!

EYT’lilerin beklediği haber nihayet geldi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde imzaya açıldı. EYT düzenlemesinin imzalar tamamlandıktan sonra Meclis Başkanlığı'na sunulacağı bildirildi.

Oyunseverleri zil takıp oynatacak haber! Oyunlara yılın indirimi yapıldı! İşte fiyatlar!

Tüm piyasalarda fiyat artışına neden olan dolar kuru, oyun dünyasının da bu dalgalanmalardan etkilenmesine neden olmuştu. Şimdi oyunsevelerin çok sevineceği güzel bir haber verildi. İşte detaylar...

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Onbinlerce çiftçiyi ilgilendiren çok önemli haber! Tarım Bakanlığı az önce duyurdu!

Türkiye genelinde tarımla uğraşan onbinlerce çiftçiye müjde geldi. Ülke genelinde tarım sektöründe faaliyet gösteren onbinlerce çiftçiyi ilgilendiren bir haber az önce duyuruldu. Buna göre, TARSİM’de yeni düzenlemeler yapılarak, çiftçiyi çok sevindirecek indirimler yapıldı.

EYT’yi çok az farkla kaçıranlar bu haber sizi çok heyecanlandıracak! Hayatınızı değiştirecek bu detaya dikkat!

Yaklaşık 2.5 milyon kişinin gözü kulağı EYT’nin Meclis’te yasalaşmasına çevrilmişken, bu haktan çok az bir farkla yararlanamayacak olanları çok heyecanlandıracak bir haber geldi. Bu detayı mutlaka okuyun, hayatınız değişebilir!..

ÖSYM’den son dakika açıklaması! 33 bin TL maaşla personel alacak! Müjdeli haber resmen açıklandı!

ÖSYM Başkanlığı tarafından müjdeli bir haber verildi. Yapılan açıklamada 33 bin lira maaşla personel alınacağı duyuruldu.

Petrolden bir şok haber daha! Gerçekleşirse benzin ve mazot fiyatları uçacak!

Son günlerde yükselişe geçen petrol fiyatlarıyla ilgili tüketicinin moralini bozacak bir haber daha geldi. Uluslararası Enerji Ajansı tarafından bugün yayımlanan rapora göre; küresel petrol talebi bu yıl rekora koşacak!

Bu haber EYT’lilere ikinci bayramı yaşatacak! Kamu bankalarından EYT kredisi mi geliyor?

EYT düzenlemesi ile sevinçten havalara uçanlar,  bağlı bulundukları sigorta şubelerine gidip eksik primleri olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradı. Eksik primlerini borçlanarak ödemek isteyen ancak elinde parası olmayanlar için müjdeli haber geldi.

Araştırma görevlilerine müjdeli haber! Kadro düzenlemesi Meclis’te!

Araştırma görevlileriyle ilgili beklenen haber geldi. 50/d'li araştırma görevlilerine kadro düzenlemesi Meclis’e gönderildi. YÖK'ten yapılan açıklamada, 50/d'li araştırma görevlilerinin 33/a kapsamına alınması çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

PUBG severlere kötü haber! Erişim engellenebilir

Son yıllarda en çok oynanan ve çok sevilen PUBG ve Call of Duty hayranlarına kötü haber. Batı dünyasına erişimi kapatılabilir.

Evde yaşlı yakınına bakan binlerce kişiyi heyecanlandıran haber! Sigorta hamlesi geldi!

TBMM'den, evde yaşlı bakan binlerce kişiyi heyecanlandıran çok önemli bir haber geldi. Meclis Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, yaşlı yakınlarına bakan kişiler için, bakım verdiği süre içinde kapsayıcı ve sürdürülebilir bir bakım güvence modelinin hayata geçirilmesini istiyor.

soba zehirlenmesi haber Haberi

soba zehirlenmesi haber

Tüm ikazlara rağmen her yıl hidrokarbon içeren fosil yakıtların (kömür, petrol, doğal gaz) bilinçsizce yakılmasından kaynaklanan zehirlenmelere bağlı ölümlerin önlenemediğini hatırlatan Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, havaların soğuması ve özellikle lodosun etkili olduğu günlerde vatandaşlardan soba zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını istediler.


Kış aylarında evlerde yakılan sobaların neden olduğu ölüm riskinin, yangınlardan çok daha fazla olduğuna dikkat çeken yetkililer, havaların soğumasıyla birlikte, yanlış soba seçimi, sobanın yakılması ve boruların eksik izolasyonu nedeniyle üzücü olayların yaşandığını hatırlattılar. Yetkililer, Başkentlileri bu hususlara özen gösterme konusunda bir kez daha uyardılar.


Lodos zehirlenme riskini arttırıyor

Güneyden estiği için genellikle sıcak hava taşıyan Lodos rüzgarı, bacadan çıkan dumanın yükselme hızını azaltıyor. Bacadan çıkan duman ve gazlar kendilerini soğuk bir ortam bulduklarında hızla yükselebiliyor.


Sıcak bir...