08 / 05 / 2024

soçi 2014 kapanış töreni

soçi 2014 kapanış töreni

Rusya'nın Soçi kentinde 7 Şubat'ta başlayan 22. Kış Olimpiyat Oyunları, kapanış töreninin ardından sona erdi. Soçi Olimpiyat Parkı'ndaki 40 bin kişilik Fisht Olimpiyat Stadı, açılıştaki gibi görkemli bir törene sahne oldu...

Ticari gayrimenkullerde 4 kata varan kira zammı: Küçük işletmeler kapanıyor!

Ticari gayrimenkullerde kira sınırlaması olmaması, özellikle KOBİ’ler ile esnaf ve zanaatkarı olumsuz etkiliyor. Yüzde 150'ye ulaşan zam talepleri, bazı bölgelerde 4 katına çıkarken Euro ile kira isteyenler de var. 

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

2025 için korkutan tahmin! Tüm iş yerlerinin yarısı kapanabilir!

Dünya Ekonomik Forumu'nun hazırladığı rapor sonucunda 2025 itibarıyla, tüm iş yerlerindeki görevlerin yarısı makineler tarafından yapılacak, bir çok iş yeri kapanırken, bir çok kişi işsiz kalacak.  

Moskova ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı!

Rusya'nın ünlü tatil beldeleri arasında yer alan Soçi ve Gelencik, son 5 yılda ülkede ikinci el konut fiyatlarının en çok arttığı yerler oldu, Moskova ise ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı.

İdlib'de iki belde 'yıkılmış kent' ilan edildi!

Suriye için yapılan Astana anlaşmalarına göre "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" içinde, Soçi mutabakatına göre de silahsızlandırılmış alanda bulunan iki belde, "yıkılmış kent" olarak ilan edildi.

Silyon İnşaat'a iki İSO ödülü birden!

Silyon İnşaat, İSO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve İSO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgeleri'ni almaya hak kazandı. Belgeler, düzenlenen törenle takdim edildi.

Kapanan iş yeri sayısı yüzde 12 arttı!

2018 yılının ilk 9 ayında 2017'nin aynı dönemine göre açılan iş yeri sayısının yüzde 0.82 ile sınırlı artış, aynı dönemde iş yeri kapanışlarının yüzde 12'yi geçti...

Gaziosmanpaşa'da dönüşümle 3 bin 214 konut inşa edildi!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın göreve geldiği 2014'ten bu yana hayata geçirdiği başarılı projeler "Dört Yılda Baştan Başa Yeni Bir Gaziosmanpaşa" lansman töreninde anlatıldı.

Türkiye’de her gün ortalama 38 işyeri kapanıyor!

Dövizdeki rekor yükselişin ardından gözlerin çevrildiği orta ve büyük ölçekli işyerleri kapanmaya başladı. Resmi verilere göre 2017'nin başından beri 20 bin 607 işyeri kapısına kilit vurdu.

Antalya Film Festivali'nin kapanış partisini Taksim 360 üstleniyor!

Uluslararası Antalya Film Festivali, 27 Ekim Cuma gecesi Taksim 360'ın ev sahipliği yaptığı Kapanış Partisi ile veda ediyor...

Kumluca OSB arsa bulamadığı için kapanıyor!

Kumluca Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kumluca OSB’nin arsa bulamadığı için kapanacağı açıklandı.

Emlakçı Derya Demirkan eski eş kurbanı oldu!

Emlakçı Derya Demirkan’ın (22) Celalettin Varlı (29) ile olan evliliği 2014’te şiddetli geçimsizlik nedeniyle sona erdi.

soçi 2014 kapanış töreni Haberi

soçi 2014 kapanış töreni


Rusya'nın Soçi kentinde 7 Şubat'ta başlayan 22. Kış Olimpiyat Oyunları, kapanış töreninin ardından sona erdi. 


Soçi Olimpiyat Parkı'ndaki 40 bin kişilik Fisht Olimpiyat Stadı, açılıştaki gibi görkemli bir törene sahne oldu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de katıldığı törende, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach, çok sayıda diplomat, IOC üyeleri ve oyunlarda mücadele eden ülkelerin olimpiyat komitesi başkanları hazır bulundu. 


Kapanış törenindeki gösterilerde genel olarak Rusya'nın ruhunu yansıtan, kültürel ve sanatsal örnekler sunuldu. 


Çeşitli konserlerle başlayan etkinliklerin ardından, açılışta olduğu gibi, 2014 yılını simgeleyen yerel saatle 20.14'te resmi törene geçildi. 


İlk gösterinin ardından Rusya Devlet Başkanı Putin ve IOC Başkanı Bach protokol tribününe giriş yaptılar. Anonsla takdim edilen Putin ve Bach, töreni birlikte takip etti. 


Rusya bayrağını, altın madalyalı sporcuları taşıdı


Programdaki iki gösterinin...