14 / 05 / 2024

Soçide rol alan müteahhitler

Soçide rol alan müteahhitler

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov yaptığı açıklamada, Türkiye ile yapılan enerji ticaretinden memnun olduklarını ancak Soçi'de önemli rol alan Türk müteahhitlerinin diğer bölgelerde de etkin hale gelmesi gerektiğini dile getirdi

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

Zam şampiyonu soğanın fiyatı düşüşe geçti! Soğan ne kadar, kaç TL oldu?

Mart ayının zam şampiyonu soğanın hasatı başladı. Adana’da 31 Mart’ta hasadına başlandığında tarlada 17-18 liraya tezgahlarda yer alan soğanın fiyatı, ürün bolluğu ve ihracat yasağı nedeniyle 4-5 liraya kadar düştü. 

Soğan, enflasyon şampiyonu oldu! Kilosu 30 TL'ye kadar çıktı! Adana'da başlayan soğan hasadı fiyatları düşürecek!

Soğan fiyatları cep yakarken sevindirici haber Adana'dan geldi. Soğan hasadına başlayan Adana geçtiğimiz yıl 12 bin 500 dönüm olan ekim alanını bu yıl 23 bin dönüme çıkardı. Hasat sürecinde soğan fiyatlarının düşmesi bekleniyor. 

Soğuk hava üfleme tekniği ile gıdalarınız istediğiniz gibi donsun! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabım soğutmuyor diyenler için Profilo, üstten donduruculu no frost soğutma teknolojisini sahip buzdolabını tüketicisine sunuyor. Buzdolabı geniş saklama alanı sayesinde özellikle kalabalık aileler tarafından tercih ediliyor. İşte güncel buzdolabı fiyat listesi

Olsun be soğan ekmek yeriz diyorduk! Ona da zam geldi! Vatandaş ne yiyeceğini şaşırdı

Ekonominin git gide zorlaştığı ve  her ürüne gelen zamlardan dolayı vatandaş doğan ekmeğe talim ederiz kıvamına geldi. Ama ne yazık ki garibanın kebabı olarak bilinen soğan da zamlardan nasibini alan ürünler arasına girdi.

Altını olanlara resmen soğuk duş! Gram altın 2 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Altını olanlara resmen soğuk duş... Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan gram altın 2 gün sonra bu kadar olacak... Rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı...

Kartal Soğanlık 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 12637 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 03.08.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Oyuncu Serenay Sarıkaya'dan milyonlarca TL'lik dev yatırım!

Son dönemin en gözde oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya'ya dizi ve reklam teklifleri yağıyor. Son olarak dijital bir kanalda gösterilen bir dizide rol alan güzel oyuncu, dünya çapında oldukça büyük markaların reklam yüzü olmaya da devam ediyor.

Kartal Soğanlık 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Kartal İlçesi, Soğanlık Mah. 10342 Ada 34 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Spotify Youtube'dan rol çalacak 'video podcast' özelliğini 4 ülkede devreye aldı

Dijital dünyadaki rekabet ortamında uygulamalar pastalarını büyütmek için birbirlerinden rol çalan özellikleri devreye alıyor. Youtube'da hem müzik dinlemek hem de video izlemek mümkünken Spotify da benzer bir mecraya doğru dönmenin altyapısını kuruyor.

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için kripto borsasına 150 bin TL yatırdı. Parasını kaptıran Çelik şikayetçi oldu. 

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Aleyna Tilki Acarkent’e taşındı!

‘İşte Bu Benim Masalım’ dizisinde rol alan Aleyna Tilki, anne evinden taşındı. 

Soçide rol alan müteahhitler Haberi

Soçide rol alan müteahhitler


Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Türkiye ile yapılan enerji ticaretinden memnun olduklarını ancak daha çok makine ve kimyasal ürün satmak istediklerini söyledi. Soçi’de düzenlenen kış olimpiyatlarında önemli rol alan Türk müteahhitlerinin diğer bölgelerdeki projelerde de etkin hale gelmesini isteyen Karlov, bölgesel işbirliklerini daha ileriye götürebilmek adına Türk işadamlarının Rusya’da daha çok bulunması gerektiğinin altını çizdi. Ankara Sohbetleri’ne konuk olan Karlov, Ankara Temsilcimiz Ferit B. Parlak ile arkadaşımız Fulya Kazaklı’nın sorularını cevaplandırdı.


Suriye konusunda çok ciddi gelişmeler yaşanıyor. Bu sürece Türkiye ve Rusya’nın farklı olan bakış açıları ikili ilişkileri nasıl etkiledi?


Şunu kesinlikle söyleyebilirim ki kötü bir etkisi olmadı zedelemedi. Türkiyede bu soruyu soran ilk kişi siz değilsiniz. Bunu zaten Sayın Erdoğan ile geçen yıl St. Petersburg’da yaptıkları görüşmede Sayın Putin’in verdiği...