07 / 05 / 2024

sofa bahçeşehirin dükkanları

sofa bahçeşehirin dükkanları

'Yastık altında değil, Sofa Cadde Üstü'nde kazanın' sloganı ile dikkat çeken ve İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de Gül İnşaat ile Başakşehir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sofa Bahçeşehir projesinin dükkanları satışa çıktı...

ŞOK’ta mutfak masa seti 2 bin TL’ye, yatak seti 4 bin TL’ye, bahçe/balkon seti 1750 TL’ye düştü!

ŞOK Market, birçok üründe indirime giderken, bu indirimlerin bugün son olduğunu duyurdu. Bu kapsamda, 6 Haziran Salı gününe özel, ŞOK'ta mutfak masa seti 2 bin TL’ye, yatak seti 4 bin TL’ye, bahçe/balkon seti 1750 TL’ye düştü. İşte 6 Haziran 2023 ŞOK fiyat listesi...

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

Konya'da belediyenin eğitim için verdiği dükkanlar emlakçı ve çaycılara kiralandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ibadet ve eğitim amaçlı verdiği dükkanları cami derneğinin ticareti amaçlı kullanıma açtığı ve çaycıya, emlakçıya kiraladığı belirlendi. Sayıştay, derneğin dükkanları amacı dışında kullandığını belirtti.

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışları başladı!

Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli'deki projesi Dekar Kıyıbahçe'de dördüncü etap satışları başladı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Dekar Kıyıbahçe'ye uluslararası birincilik ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de geliştirdiği yeni projesi “Dekar Kıyıbahçe”, ABD’de düzenlenen “En İyi Uluslararası Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması”nda, 37 proje arasında birinci oldu.

Torkam E-5 Çarşı dükkanları Nisan 2019'da satışta!

"Güçlü konum, sağlam yatırım" sloganıyla tanıtılan Torkam E-5 Çarşı dükkanları Nisan 2019'da satışa çıkacak.

Avrupark Hayat dükkanları 2017 güncel fiyatları!

Avrupark Hayat dükkanları 2017 güncel fiyatları 608 bin TL'den başlıyor. Cihan İnşaat imzası taşıyan Avrupark Hayat projesi İstanbul Hadımköy Bahçeşehir Yolu üzerinde Hoşdere bölgesinde yer alıyor...

Bahçeşehir Göleti 2 bin 600 dönüme çıkacak!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçeşehir Gölet projesine devam kararı vermesinin ardından ilk açıklamayı yaptı. Uysal, mevcut 300 dönümlük Gölet alanının, 2 bin 600 dönüme çıkartılacağını söyledi.

Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

Trabzon Sağlık İl Müdürlüğünün 112 Acil Servis için Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde ki spor salonunu yıkarak yerine geçici bir bina yapmak istemesi mecliste tartışmaları da beraberinde getirdi.

İngiltere’de hurda uçaklardan bahçe evleri tasarlanıyor!

İngiltere’de hurdaya gidecek uçaklar lüks bahçe evlerine dönüştürülüyor. Havuz kenarı rahatlama alanı veya kış bahçesi olarak kullanılabilecek bu evlerin fiyatları 22 bin sterlinden başlıyor.

Cevizli Bahçe projesi 12 ayda tamamlanacak!

Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’ni sizler için mercek altına aldık. İşte Cevizli Bahçe Projesi’nde konut sahiplerinin ayrıcalıkları..

sofa bahçeşehirin dükkanları Haberi

sofa bahçeşehirin dükkanları

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de Gül İnşaat ile Başakşehir Belediyesi ortaklığı ile konumlandırılan ve 120 teraslı konut ile 28 dükkandan oluşan proje Sofa Bahçeşehir'de 28 adet dükkan satışa çıktı. Projede dükkanların satışı açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek.


Sofa Cadde Üstü için son başvuru tarihi 29 Haziran olarak belirlendi.


Cadde üstünde ve sosyal yaşamın merkezinde konumlandırılan Sofa Bahçeşehir projesinde gölet manzarası bulunuyor. Projede bulunan 28 dükkanın metrekareleri 102 metrekareden başlayıp 2 bin 360 metrekareye kadar büyüklük gösteriyor. 


Sofa Cadde Üstü dükkan fiyatları!


Sofa Cadde Üstü dükan fiyatları 740 bin liradan başlıyor.


Bahçeşehir'de inşa edilen Sofa Cadde Üstü'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projedeki; stüdyo daireler 65,26 metrekare, 1+1 daireler 62...