09 / 05 / 2024

Sofa Hotel binası

Sofa Hotel binası

Nişantaşı'ndaki Sofa Hotel binasının satışı ile ilgili Temmuz'da mahkeme durdurma kararı verdi. Ama bilirkişi raporunun Ağustos'ta alındığı ortaya çıktı...

Kadıköy Golden Rest Hotel 22.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde yer alan Golden Rest Hotel binası 22 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gitar şeklindeki Hard Rock Hotel bu yıl kapılarını açıyor!

Dünyanın ilk gitar şeklindeki binası Florida’da inşa ediliyor. Hard Rock Hotel’in 2019'da kapılarını açması planlanıyor.

Gitar şeklindeki Hard Rock Hotel bu yıl açılacak!

Dünyanın ilk gitar şeklindeki binası olacak Hard Rock Hotel & Casino bu yıl hizmete girecek. Otel, 125 metre yüksekliğinde ve sırt sırta konmuş iki gitar gibi görünüyor.

Teşvikiye The Sofa Hotel icradan satılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli İlçesi Harbiye Mahallesi Teşvikiye Caddesi'nde yer alan The Sofa Hotel icradan satışa çıkarıldı. Teşvikiye The Sofa Hotel için belirlenen bedel 40 milyon 250 bin TL. 

Edition Hotel'in yerini butik Centric alıyor!

Levent’teki eski HSBC binasını alan Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un hizmete açtığı otel Edition Hotel kapılarını kapattı. Kapanan oteli, Hyatt Grubu’na bağlı Centric markası işletecek.

Mimar Doğan İnan vefat etti!

The Sofa Hotel İstanbul çalışanlarından Cem İnan'ın babası Mimar Doğan İnan vefat etti. İnan'ın cenazesi bugün Ankara Kocatepe Camii'nden öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asrı Kabristanı'nda toprağa verilecek.

Mübariz Mansimov Edition Hotel'i sattı mı?

İş adamı Mübariz Mansimov, Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın alıp, 2010'da Edition Hotel olarak hizmete açmıştı. Mansimov'un otelini 100 milyon dolara sattığı söyleniyor.

The Public Hotel kişiye özel konaklama imkanı sunuyor!

Beyoğlu'nda hizmete giren The Public Hotel tarihi binasında klasik ve modern mimariyi buluşturan her biri birbirinden farklı tasarlanan odalarıyla kişiye özel konaklama deneyimi sunuyor.

Kayseri'nin en yüksek binası Artaş İnşaat imzası taşıyor!

Avrupa Konutları’nın mimarı Artaş İnşaat, Sabri Paşayiğit Design Office ile ortaklaşa Kayseri’nin en yüksek binası Radisson Blu Hotel’i geliştirdi...

Ela Quality Resort Hotel personel lojman binası, Aktay Otel'e satıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aktay Turizm A.Ş.'nin sahip olduğu lojman binasının Aktay Otel İşletmeleri A.Ş'ye satışını gerçekleştirdi.

Özak GYO, Ela Quality Resort Hotel lojman binası değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ela Quality Resort Hotel'in Lojman Binası ile ilgili değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Anthill Frasers Hospitality Hotel'e ödül!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul’un bağlı olduğu otel zinciri Frasers Hospitality grubu, 'The World Luxury Hotel Awards 2014’ yarışmasından ödülle döndü.

Corinne Hotel'de yeni yıla romantik bir başlangıç!

Corinne Hotel, Türk sinemasına ev sahipliği yapmış 100 yıllık tarihi binasının büyülü ortamında 2013’ün son gününü unutulmaz kılmak isteyenler için çok özel seçenekler sunuyor...

Sofa Hotel binası Haberi

Sofa Hotel binası

Ünlü işadamı Ahmet Nazif Zorlu'nun kızı Şule Zorlu Cümbüş'ün bir süre önce 14 milyon lira ile ortak olduğu Nişantaşı Sofa Oteli'ndeki hissesinin, ön alım davası sonucunda diğer ortaklar Mehmet Enis Demircioğlu ile Süleyman Demirel'in akrabası Ali Çetin Şener'e devrine karar verildi. Bunun üzerine Şule Zorlu, 14 milyon lirasını geri alabilmek için açtığı davayı kazandı. Dava sonucunda borçlular Mehmet Enis Demircioğlu ve Ali Çetin Şener'e ait ve borçtan dolayı ipotekli olan Sofa Hotel binasının, 3 Eylül günü açık artırma ile satılarak paraya çevrilmesine karar verildi. İddiaya göre, skandal gelişmeler bundan sonra başladı. İddiaya göre Hakim D.K.'nın, 31 Ağustos günü adli tatil nedeniyle izinli olduğu halde satışın durdurulmasına karar verdi. Ancak kararın 19 Temmuz perşembe günü verilmiş gibi gösterildiği iddia edildi....