04 / 05 / 2024

Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu

Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsame Çelik, Fetih Hamza Civelek, Hakkı Enes Sönmez ve Oğuzhan Sina Kaya ortaklığında kuruldu.

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ulusal Süt Konseyi’nin 11.5 lira olarak açıkladığı çiğ süt fiyatı üreticiler tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Üreticilerin süt fiyatlarından beklentisi ise farklıydı, sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Çiğ süt referans fiyatı market satış fiyatlarını etkilemeyecek!

Süt sanayicileri ve üreticileri, 11,5 lira olan çiğ süt referans fiyatının sütün üreticiler tarafından piyasada satıldığı ortalama rakam olduğunu kaydederek, durumun market fiyatlarında bir değişikliğe neden olmayacağını belirtti.

Kumtel su ısıtıcı fiyatları ne kadar? En uygun nereden alınır? 7 Nisan 2023 fiyat listesi...

Sağlam ve dayanıklı malzemelerden üretilen Kumtel elektrikli su ısıtıcılar ile çay, kahve ya da yemek yaparken kullanılan sıcak su her an elinizin altında hazır olur. Peki Kumtel su ısıtıcı kaç lira? Kumtel kettle kaç litre? İşte detaylar...

Luxell elektrikli ısıtıcı fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Isınma ihtiyacına anlık çözüm sunan yenilikçi teknolojiye sahip Luxell elektrikli ısıtıcılardan, sadece iç mekanlarda değil dış mekanlarda da yararlanılıyor. Peki, Luxell elektrikli ısıtıcı kaç metrekare ısıtır? Luxell ısıtıcı garanti süresi kaç yıl? İşte detaylar...

Bauhaus'da elektrikli ısıtıcı fiyatları ne kadar? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Bauhaus’da elektrikli ısıtıcılar 349 TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Peki, Bauhaus'da hangi markalar var? Bauhaus taksit yapıyor mu? İşte Bauhaus'da satılan en uygun fiyatlı elektrikli ısıtıcıların özellikleri ve 7 Mart 2023 fiyat listesi…

Bim'de Kumtel ısıtıcı fiyatı ne kadar? 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Bim'de çift yönlü ısıtıcı uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Bim'de Kumtel ısıtıcı fiyatı ne kadar, kaç TL? Kumtel ısıtıcı özellikleri neler? İşte 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Çiğ sütte fiyat bilmecesi sürüyor! Çiğ süt fiyatları piyasada ne kadar?

Süt üreticisi nefesini tuttu! Çiğ süt fiyatının açıklanmasını bekliyor. 31 Ocak'ta yapılan toplantıdan fiyat çıkmamıştı. Üretici kendilerine yapılacağı söylenen açıklamaya kilitlendi.

Süt fiyatı önce üreticiyi sonra vatandaşı vurdu! Fiyatların önüne geçilemiyor

1 litre çiğ sütün maliyeti 2022'ye göre değişti ve yeni mailiyet hesap edildi. Ulusal Süt Konseyi, Ocak 2023 senesinde çiğ süt üretim giderini ilan etti.  Aralık ayı için 8.74 TL fiyat biçilen 1 litre sütün üretim maliyeti Ocak ayında 1 TL'ye civarına çıkarak 9.69 TL'ye çıktı.

Lor Peyniri 25 TL Tost Peyniri 45 TL Et ve Süt Kurumu süt ürünleri ne kadar? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) süt ürünleri ne kadar? Piyasanın oldukça altında satış fiyatı belirleyen kurumun 21 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu. Lor Peyniri 25 TL, Tost Peyniri 45 TL’den satışa çıktı. İşte tüm ürünlerin fiyat listesi…

Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu Haberi

Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin olarak 2014 yılı Nisan ayında kurumlar vergisi mükelleflerince verilen beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucunda, Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunan ilk 100 mükellef listesi açıklandı.


Bu listede, 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?


Söğüt İnşaat..

Ankara merkezli olarak 1996 yılında kurulan SÖĞÜT İNŞAAT finansal gücü ve uygulamalarındaki kalite ve güvenilirliği ile beklentileri istikrarlı bir şekilde karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Günümüzde firmamız, İNŞAAT, NAKLİYE, GIDA, PETROL,  olarak dört ana faaliyet alanına yayılmıştır.


Yurt çapında resmi ve özel saygın kurumlardan almış olduğu üst ve alt yapı projelerini yeterli tecrübesiyle,  şirketin genişleyen yapısında kısa zamanda ve yüksek kalitede bitirmesi bakımından güvenilir yapmıştır.

Birinci sınıf donanım ve materyal kullanımı yanında yetenekli insan kaynakları,...