07 / 05 / 2024

Söğüt Otelcilik Turizm adres

Söğüt Otelcilik Turizm adres

Söğüt Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Serdar Erim Şube Müdürlüğü tarafından 700 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Fatih'te kuruldu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de Cemil Unursal tarafından kuruldu.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

Lapiano Otelcilik Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lapiano Otelcilik Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Süreya Kılınç tarafından kuruldu.

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Başkurt tarafından kuruldu.

Ntts Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ntts Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile A.A.S.Bakheet, Elfadıl A.A.B ve Hasnaa Zınnı ortaklığında kuruldu.

Nova Star Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Star Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Oktay İmral tarafından kuruldu.

By İs Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By İs Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Tataroğlu tarafından kuruldu.

Ötügen Otelcilik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötügen Otelcilik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Öztürk tarafından kuruldu. 

S And S Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S And S Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erfan Hosseınıanmoghaddam, Maryam Aghapour ve Nafıseh Mostafavı ortaklığında kuruldu. 

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Türkan Demirli ve Erdal Demirli ortaklığında kuruldu.

Ra Seyahat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ra Seyahat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Aysal, Ercan Aysal, Mehmet Mete Türkoğlu ve Alp Tanrıöver ortaklığında kuruldu.

Söğüt Otelcilik Turizm adres Haberi

Söğüt Otelcilik Turizm adres
Söğüt Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Serdar Erim Şube Müdürlüğü tarafından 700 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu. 


Söğüt Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti verenler ile devre mülkler hariç) 


Söğüt Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Fatih, Kemalpaşa Mahallesi, Bukalidede Sokak,...