22 / 07 / 2024

Şok Market mağazaları

Şok Market mağazaları

TÜRKİYE'nin en hızlı büyüyen organize perakende kanalı Şok Market, 4.000’inci mağazasını dün Ümraniye’de açtı. 2016 yılında bin mağaza açarak 4 bin kişiye yeni istihdam sağlayan şirket, 2017 yılında da her gün 3 mağaza açarak 4 bin kişiye daha iş imkânı yaratacak.

ŞOK Market'te 6 taksit fırsatı! Çalışma masası 869 TL, kitaplık 1399 TL! ŞOK kataloğu 19 Kasım 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 19 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

ŞOK market 25 TL ve üzeri alışverişe fiyatları indirdi! Şok market 22 Ekim 2022 fiyat listesi..

ŞOK market 25 TL ve üzerş kampanya kapsamında 22 Ekim 2022 haftasına özel 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli indirimli ürünlerini paylaştı. Mağazalarda ve Cepte ŞOK uygulaması üzerinden yapılan alışverişlerde indirimler sizleri bekliyor.

ŞOK market'ten 25 TL ve üzeri alışverişe büyük fırsat! Şok market 14 Ekim 2022 fiyat listesi..

ŞOK market kampanyalı ürünler kapsamında 15 Ekim 2022 haftasına özel 25 TL ve üzeri alışverişe özel indirimli ürünlerini paylaştı. Mağazalarda ve Cepte ŞOK uygulaması üzerinden yapılacak alışverişlerde pek çok üründe indirimle sizleri bekliyor.

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

ŞOK market işçileri ayağa kalktı! “Bir işçiye reva görülecek bir şey değil”

Mağaza Market-Sen Sözcüsü Aras, ŞOK market işçilerinin başlattığı eylem hakkında detayları anlattı. İşte detaylar!

Konutlar iş yerine çevriliyor! Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı!

Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı. Bağdat Caddesi’nde dönüşen çok sayıda konut yer alıyor...

Şok Market 25 TL ve Üzeri Alışveriş İndirimleri! Şok Market Mayıs indirimli fiyat listesi

ŞOK Market 4 Mayıs’tan itibaren 25 TL ve üzeri yapılacak alışverişlerde geçerli olan indirimli ürünleri yayınladı. ŞOK Market mağazalarında ve online yapacağınız alışverişlerde geçerli olan kampanyada şarküteri ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürün mevcut. 

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Sinan Öncel: AVM'lerle kirada anlaşamayan mağazalar kapatıyor!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen AVM mağazaları, düşen ziyaretçi sayısı nedeniyle ikinci kapatma listesini hazırladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, "Cadde mağazalarında da bazı dükkan sahipleri pandemiye rağmen kılını kıpırdatmadı, kira indirimi yapmadı" dedi..

Şok Market mağazaları Haberi

Şok Market mağazaları

2016’nın hızlı tüketim ürünleri kategorisinde en hızlı büyüyen perakendecisi olan Şok Marketler yılı, hedeflediği gibi 4.000 mağaza açarak tamamladı. Ümraniye mağazası ile birlikte Şok Marketler’in çalışan sayısı da 17 bini buldu. Gelecek sene her gün üç mağaza açmayı planlayan Şok, yılın sonunda 1000 yeni mağazayı tüketicisiyle buluşturmayı hedefliyor.


Markanın geçirdiği dönüşümü ve hızlı büyümesini her fırsatta ifade eden ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel, 2011 yılında 1.200 mağaza ile aldıkları şirketi, dört yılda dört katı büyüttüklerine işaret etti. 2016 yılında yüzde 40’a yakın büyüme yakalayarak yılın en hızlı büyüyen perakendecisi olduklarını hatırlatan Demirel, “2016 yılında 4.000 kişiye istihdam sağlayarak çalışan sayımızı 17.000’e yükselttik. Dev bir perakende ailesi olduk. 2017 yılında, bin yeni mağaza açıp market sayımızı beş bine çıkaracağız” dedi.


TÜKETİCİDEN TAM...