29 / 04 / 2024

şok marketler indrim kataloğu

şok marketler indrim kataloğu

Ayçiçek yağında bayram öncesi indirim haberi geldi. ŞOK Marketler 5 litrelik ayçiçek yağında indirim yapmaya hazırlanıyor. ŞOK'ta satılan Evin marka sıvı ayçiçek yağı fiyatları kaç lira oldu? 26 Nisan Salı günü hangi üründe ne kadar indirim var detaylar haberimizde...

ŞOK'tan 14 Şubat kataloğu! ŞOK'ta yarın kağıt havludan, gıdaya, elektonik eşya ve kişisel ürünlerde indirim firsatı!

ŞOK Marketler zinciri 14 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, yarın çeşitli ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. Sinbo Airfryer 2.999 TL, 6'lı Çelik Yemek Kaşığı / Çatalı 89,95 TL, 120x170 cm Koza Hai Peluş Halı 699 TL.

81 ilde geçerli! BİM, A101, Migros ve ŞOK marketlerden alışveriş yapanlar dikkat! Resmi Gazete’de yayımlandı!

​​​​​​​Ticaret Bakanlığınca hazırlanan Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu yönetmelik, BİM, A101, Migros ve ŞOK marketler dahil tüm marketler için geçerli olacak.

İndirim çağrısı yanıt buldu! Bir market daha yüzde 50 kampanya yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın zincir marketlerine yönelik yaptığı indirim çağrısı genişliyor. ŞOK Marketler, Happy, BİM ve A101'in ardından Migros da indirim seferberliğine dahil oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre 15 binden fazla üründe yüzde 50'ye varan indirim olacak.

ŞOK'tan dev kampanya! 1000 üründe yüzde 50 indirim

ŞOK Marketler, “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Şenlikleri” kapsamında büyük bir indirim kampanyası yapıyor. ŞOK Marketler, Ekim ayı boyunca toplam 1000 üründe yüzde 50’ye varan indirime gidecek.

Şok Marketler'den Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel kampanya! En az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirim!

Zincir marketler arasında yer alan ŞOK, 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenlikleri' başlığıyla indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında bazı ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

ŞOK Marketler yılın ilk yarısında yüzde 93 büyüdü!

ŞOK Marketler 2023 ilk yarısında kârlılığını koruyarak hedeflerinin üzerinde yüzde 93 büyüdü. Satış gelirlerini 45,4 milyar liraya yükselten şirketin bu dönemde 1,3 milyar lira net kâr elde etti.

Marketler bayramın 1. günü açık mı? BİM A101 ŞOK Migros marketler bayramda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili başladı. Bu kapsamda tüketiciler marketlerin hizmet verip vermeyeceğini sorguluyor. Peki, zincir marketler bayramın 1. günü çalışacak mı? İşte detaylar...

Bu bankadan  ŞOK market alışverişlerinde kampanya! Son tarih 5 Mayıs!

Bilindiği üzere, uygun fiyatlı alışverişin adresi ŞOK marketler, müşterilerine her zaman olduğu gibi bu kez de farklı bir fırsat sunuyor. Son tarih 5 Mayıs olarak belirlenen bu kampanyada Akbank kartı ile yapılan alışverişlerde belirli bir tutar elde edilecek.

ŞOK’ta katlanır yatak 700 TL’ye, toz torbalı süpürge 880 TL’ye, kahve makinesi 390 TL’ye düştü!

Tüketicilerin en çok tercih ettiği zincir marketler arasında yer alan ŞOK Market, bugüne özel birçok ürününe indirim yaptı. Bu kapsamda, ŞOK'ta katlanır yatak 700 TL’ye, toz torbalı süpürge 880 TL’ye, kahve makinesi 390 TL’ye düştü. İşte 31 Mayıs Çarşamba ŞOK tarihli fiyat listesi...

Akbank kartı olanlar dikkat! Bu kadar para size geri iade edilecek

Bankalar ve zincir marketler arasında zaman zaman vatandaşların dikkatini çeken işbirlikleri yapılıyor. Akbank ve Şok Marketler arasında da dikkat çeken bir kampanya hazırlandı.

Şok Marketler'in ilk çeyrek cirosu 20,8 milyar TL oldu! Mağaza sayısı 10 bin 214'e yükseldi! 

Şok Marketler'den yapılan açıklamada 023 yılının ilk çeyreğinde net satış gelirlerinin yüzde 103,6 büyüdüğüne dikkat çekildi. Şirketin 31 Mart 2023 tarihi itibarıyla mağaza sayısı da 10 bin 214 oldu. 

Şok'ta bu hafta Su Arıtma Cihazı,TV Sehpası,Akıllı Robot ve daha neler neler! 1-4 Nisan 2023 aktüel ürünler kataloğu

Yeni aya girmemizle marketler yeni aya özel aktüel ürünlerini duyuruyor. Bu marketlerden birisi de ŞOK market. 1-4 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak indirimli ürünlere halkın teveccühü fazla oldu. İşte ŞOK 1-4 Nisan 2023 aktüel ürünler kataloğu

Marketler Ramazan’da kaça kadar açık? BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA çalışma saatleri...

Ramazan’ın gelişi ile beraber temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmek isteyenler özellikle sahur saatleri için marketlerin saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Ramazan ayında marketler sat kaça kadar açık? Zincir marketlerin çalışma saatleri nasıl? İşte detaylar

şok marketler indrim kataloğu Haberi

şok marketler indrim kataloğu

Ayçiçek yağında indirim haberleri gelmeye başladı. ŞOK market zincirinde 26 Nisan Salı günü 5 litre Evin marka sıvı ayçiççek yağıdna indirim kampanyası haberi geldi. ŞOK marketlerde yapılacak 200 lira ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak 40 liralık nakit indirimden Evin marka ayçiçek yağının etiketi fiyatı da düşüyor. Evin marka ayçiçek yağının 5 litresi 146 liradan 106 liraya kadar düşecek. 

Ayçiçek yağında önümüzdeki dönemde dünyada yine stok sorunu yaşanabileceği öngörülüyor. İngiltere bu kapsamda indirimli market zinciri Tesco'da sıvı ayçiçek yağına kota konulması kararı almıştı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ise, "Ülkenin adı İngiltere, savaş yok, çatışma yok, herhangi bir şey yok ama ayçiçek yağına 5 litreyle bir kısıtlama getirme ihtiyacı hissediyor" diyerek ayçiçek yağında beliren sıkıntıya işaret etti.

Peki 26 Nisan ŞOk Marketlerde indirime...