27 / 05 / 2024

şok online alışveriş

şok online alışveriş

Şok'ta hafta sonu kaçırılmayacak uygun fiyatlı teknolojik fırsatlar. Morning  Ekmek Kızartma Makinesi, Wafell WaffIe Makinesi, Joker Dik Elektrik Süpürgesi ve bir çok ürün hafta sonu ŞOK marketlerde yerini alacak. İşte ürün bilgileri ve fiyat listesi!

Pahalılık yurt dışından online alışverişi patlattı!

Ülkemizin pek çok üründe görece daha pahalı hale gelmesi, yurt dışından online alışverişi de patlattı. Alışveriş hacmi, 11 ayda 102 milyar TL'ye ulaştı.

E-ticarette kasım ayı alışveriş çılgınlığına dikkat! Dolandırıcıların tuzağına düşmeyin!

Kasım ayında Öğretmenler Günü, Bekarlar Günü ve Alışveriş Cuması derken e-ticarette çok farklı kategorilerde indirimli alışveriş fırsatı tüketicileri bekliyor. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği ise tüketicileri e-ticaretteki alışveriş tuzaklarına karşı uyardı.

İnternetten alışverişte bu hataları yapanlar cebine büyük zarar veriyor

Binlerce tüketici e-ticaret sitelerinden sağlıklı alışveriş yapmadığı için cebinden çok para çıkıyor. Vatandaşlar kargoda sorun yaşıyor, sahte ürün alıyor ve kişisel bilgilerini tehlikeye sokuyor. İşte tüm detaylar...

İBB İstanbul Senin’de alışveriş dönemi başladı! 4 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mobil süper uygulaması, ‘İstanbul Senin’de ilk ve tek pazaryeri Vodafone iş birliği ile açıldı. İstanbulSenin kullanıcıları artık 14 kategoride online alışveriş yapılabilecek.

Emeklilere market alışverişlerinde 1200 TL indirim müjdesi! Oh dedirten kampanyayı duyan emekli markete koştu!

Emekli vatandaşlara market alışverişlerinde 1.200 TL indirim müjdesi geldi. Pek çok kişinin yüzünü güldüren bu dev indirimi duyan emekli markete koştu...

ŞOK’ta 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek

​​​​​​​ŞOK’ta dev hafta sonu indirimleri yarın başlayacak. Buna göre, 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek. İşte ŞOK fiyat listesi 30 Eylül 2023...

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

Markete gidecekler dikkat! Akbank kasap, market, manav alışverişlerinde resmen hediye dağıtıyor!

Markete gideceklerin merakla beklediği müjde geldi. En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank kasap, market, manav alışverişlerinde resmen hediye dağıtıyor...

Online alışveriş yapacaklara şok haber! Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın! Canınız yanmasın!

Her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de online alışverişe yönelik bir kampanya hazırladı. Denizbank, online alışverişte 400 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Online alışverişte en fazla hangi alanlarda alışveriş yapılıyor?

Tüketici zekâsı şirketi NielsenIQ “2023 Yılının Online Alışverişçileri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Türkiye’de online alışveriş yapanların üçte birinden fazlası sırasıyla Giyim / Ayakkabı, Yemek Siparişi ve Kişisel Bakım / Kozmetik kategorilerinde alışveriş yapıyor.

Anne babalara müjde! Çocuğuna okul alışverişi yapacaklara tam bu kadar para yatacak!

Okulların açılmasına sayılı günler kala anne babaların da okul alışverişi hız kazandı. Bu kapsamda; market, giyim ve kırtasiye alışverişi yapacak vatandaşlara ING’den çok sevindirecek bir kampanya haberi geldi.

Aman dikkat! Alışveriş yaparken sakın bunu yapmayın!

Alışveriş, birçok kişi için keyifli bir deneyim olabilirken, doğru adımlar atılmadığında gereksiz harcamalar ve hayal kırıklıklarına neden olabilir. Alışveriş yaparken dikkatli olmak ve bazı hatalardan kaçınmak, bütçenizi korumanıza, ihtiyacınıza uygun ürünler seçmenize yardımcı olabilir.

ŞOK'ta bulaşık deterjanı 43 TL'ye, çay 49 TL'ye, Colgate diş macunu 50 TL'ye düştü! 25 TL üstü alışverişe dip fiyatlar..

ŞOK Market 8 Temmuz aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda 25 TL üzeri alışveriş yapanlar dev kampanyadan faydalanacak. İşte aktüel ürünler ve fiyat listesi...

şok online alışveriş Haberi

şok online alışveriş

Şok'ta hafta sonu kaçırılmayacak uygun fiyatlı teknolojik fırsatlar. Morning  Ekmek Kızartma Makinesi, Wafell WaffIe Makinesi, Joker Dik Elektrik Süpürgesi ve bir çok ürün hafta sonu ŞOK marketlerde yerini alacak. İşte ürün bilgileri ve fiyat listesi!

Morning IN-6400 Ekmek Kızartma Makinesi ürün bilgisi!
- 1600 W yüksek performans • 26*3 cm boyutunda 2 gözlü ekmek haznesi
- İnox paslanmaz çelik gövde • Ayrılabilir kırıntı tepsisi
- 7 kademeli sıcaklık ayar düğmesi
- Buz çözme ve tekrar
 ısıtma özelliği
- Stok 100 adet

 FİYAT BİLGİSİ 

Morning IN-6400 Ekmek Kızartma Makinesi: 599 TL.

GM-7463 Wafell WaffIe Makinesi ürün bilgisi!
- Güç: 1000 Watt
- 19 cm Gövde çapı • Inox üst dekarasyon
- Ayarlanabilir ısı kontrol düğmesi
- Aşırı ısınmaya ve kırılmaya
dayanıklı bakalit gövde
- Isıya dayanıklı...