15 / 05 / 2024

sokak 35 evleri

sokak 35 evleri

Ulukent 35. Sokak daire fiyatları 204 bin liradan başlayarak değişiyor. Ulukent 35. Sokak ikinci etap teslimleri Haziran 2014 yılında başlıyor...

Raaf Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raaf Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Fulya Nilhan Türkel ve Hasan Alper Türkel ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak, Akasya Evleri'nde kuruldu.

Havin İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havin İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zarif Dülğer tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin P.Mahallesi, 2302 Sokak Firdevs Evleri'nde kuruldu.

İzmir Büyükdağlı'daki evler restorasyon bekliyor!

Karacasu'nun Büyükdağlı mahallesindeki eski taş döşemeli Hacı Arap Sokak, tarihi evleri ve çeşmeleriyle Safranbolu gibi olacağı günleri bekliyor. Muhtar Ceylan, koruma altındaki sokaklarda yaşamın giderek zorlaştığını vurguladı.

Atri İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Atri İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi, Mert Kahraman tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak Akasya Evleri Sitesi'nde kuruldu.

Humeyra İnşaat ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Humeyra İnşaat ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi, M.Faroogh Eshaghı Gheshmı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Ayçiçeği Sokak Turkuaz Evleri'nde kuruldu.

DBM Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

DBM Global İnşaat Anonim Şirketi, Şamil Kumuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak Akasya Evleri'nde kuruldu.

Çatı Yönetim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Yönetim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, Türkay Saral tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, 235.Sokak Akasya Evleri'nde kuruldu.

Demir Grup Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Grup Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Akın tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt, Koza Mahallesi, 1638 Sokak Akkoza Evleri Begonya'da kuruldu.

Relux RFF 35 Evleri fiyatları!

Relux RFF 35 Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede toplam 48 adet daire yer alıyor.

Relux RFF 35 Evleri!

Relux RFF 35 Evleri projesinde dairelerin tipleri çatı katı dubleksten 3+1'e kadar farklı seçenkete dizayn edildi. 11 kat şeklinde yükselen proje 2 bloktan oluşuyor. Projede toplam 48 adet daire bulunuyor.

Stüdyo 35 Evleri satışa çıktı!

Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen 1+1 100 daireden oluşan 'Stüdyo 35' evleri, satış ofislerine gelen ilk 40 müşteriye yüzde 15 indirimli satılacak

Baykar Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baykar Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Çağlar tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Temmuz'da Tuzla, İstasyon Mahallesi, Koza Sokak, Alara Evleri'nde kuruldu.

HSR Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

HSR Yapı Anonim Şirketi, Atilla Hisar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta Küçükbakkalköy, Cengiz Topel Caddesi, Tandoğan Sokak, Hisar Evleri Sitesi'nde kuruldu.

sokak 35 evleri Haberi

sokak 35 evleri


35. Sokak İzmir Ulukent'te Akşan Yapı tarafından inşa ediliyor. Akşan Yapı 35. Sokak projesi 555 adet konuttan meydana geliyor. 35. Sokak Ulukent'te 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor.


Ulukent 35. Sokak daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. İki etaptan oluşan 35. Sokak Ulukent projesinde birinci etapta 2013 Nisan ayında yaşam başladı. Ulukent 35. Sokak ikinci etap teslim tarihi Haziran 2014 olarak belirlendi.


95 dönüm yeşil alanın yer aldığı 35. Sokak Ulukent projesinde yürüyüş parkurları, bisiklet parkurları, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kapalı otopark, yüzme havuzları, fitness ve restoranlar bulunuyor.


Ulukent 35. Sokak daire fiyatları!



Ulukent 35. Sokak daire fiyatları!


Ulukent 35. Sokak daire fiyatları 1+1 bahçeli dairelerde 204 bin lira, 

Ulukent 35. Sokak daire fiyatları 2+1 bahçeli dubleks dairelerde 318 bin lira,

Ulukent 35....