06 / 05 / 2024

Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi onarım çalışmaları

Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi onarım çalışmaları

Kazan Belediyesi, Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin fiziki şartlarını iyileştirilme çalışmalarına başladı.

Kemerburgaz'daki sahipsiz hayvan bakım evi 4 Nisan'da açılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı, "Kemerburgaz'da inşaat çalışmaları devam eden sahipsiz hayvan bakım evini 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde açmayı planlıyoruz" dedi...

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinin inşaatı bitti!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla yürüttüğü yaklaşık 4,5 milyon lira maliyete sahip "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi"nin inşaatı btti.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinde sona gelindi!

Türkiye’nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin yapımı büyük ölçüde tamamlanırken proje yaklaşık 4,5 milyon TL’ye mal oldu.

İnegöl'de Sahipsiz Hayvanlar Bakım Merkezi yapılacak!

İnegöl Belediyesi tarafından Halhalca-Karalar yolu üzerinde projelendirilen Sahipsiz Hayvanlar Bakım Ve Tedavi Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Merkez, mart ayında hizmete girecek.

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Trabzon Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılmakta olan Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Malatya Doğal Yaşam Alanı projesi tam gaz!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Genel Sekreter Ercan Turan, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun ve ilgili daire Başkanları ile birlikte sokak hayvanları bakım merkezi ve doğal yaşam alanın da yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesi 4,5 milyon TL’ye mal olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'ni Trabzon’a kazandırıyor.

Ordu Büyükşehir'den sokak hayvanları için 5 yıldızlı otel!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilk olan “Kent Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Geçici Bakım Evi ve Pet Otel Projesi” hazırlanıyor. Başkan Enver Yılmaz’ın talimatıyla hazırlanan projeyle sokak hayvanları Büyükşehir’in koruması altına alınacak.

Malatya Doğal Yaşam Alanı 2017 sonunda tamamlanacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında sokak hayvanları için projelendirdiği Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nda çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Ege Yapı'dan sokak hayvanlarına destek!

Ege Yapı’nın destek olduğu proje ile İstanbul’un altı farklı bölgesinde konumlandırılan mama otomatlarıyla geri dönüşüm atıklar kullanılarak sokak hayvanlarının su ve gıda ihtiyacı karşılanıyor.

Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi Merkezi yenilendi!

Beylikdüzü Belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam standartlarının yükseltilmesi, teşhis ve tedavide çok daha iyi hizmet verilebilmesi için Geçici Hayvan Bakım Evi Merkezi’ni baştan aşağı yeniledi...

Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi onarım çalışmaları Haberi

Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi onarım çalışmaları

Kazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Yusuf Erçelik, "Her sene yapmış olduğumuz bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Misafir ettiğimiz sahipsiz sokak hayvanlarının bakımlarını daha iyi şartlarda gerçekleştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz"...